@RobinSchudl: to typowy sposób pisania przez chatGPT który nie do końca łapie, że w Polsce w piśmie potocznym rzadko używa się myślników, zwłaszcza takich
@pozdroxxx666: Ty naprawdę uważasz, że filmiki sikorskiego sprzed białego domu "PACZCIE JESTEM PRZED BIALYM DOMEM A PISOWCY I NAWROCKISCI CHCIELI MNIE ZABLOKOWAC A JA TAM JESTEM HJEHEHEH I CO MI ZROBICIE" To poważna polityka i sikorski tak się powinien zachowywać?
@MaxGigaW: Takie kreatury jak sznepf i klich to jak najbardziej.
Ale nawet już to pomijając to przed wizytą u trumpa sikorski, tusk i msz mogli zamknąć mordę a nie udawać, że coś znaczą i wydawac jakies instrukcje XD
@janekplaskacz: Problem jest taki że sam Sikorski robi taką agendę. Zamiast nagłaśniać o szczegółach spotkania z Rubio czy Colbym, wolał zrobić głupawy filmik. No to teraz mamy filmik ministra o poziomie tiktoka.
źródło: eb
PobierzPrzed "to nie jest dobra droga" nie powinno byc przecinka.
To poważna polityka i sikorski tak się powinien zachowywać?
Przecież Sikorski odbył mnóstwo spotkań i rozmów w czasie swojej wizyty. Pisowcy przy****li się do zdjęcia tak jakby to był jedyny punkt jego wizyty.
Tak właśnie kłamie pisowska propaganda.
Ale nawet już to pomijając to przed wizytą u trumpa sikorski, tusk i msz mogli zamknąć mordę a nie udawać, że coś znaczą i wydawac jakies instrukcje XD