Wpis z mikrobloga

Super pomysΕ‚ rafon πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
Tym razem siΔ™ odkujesz i wszystko bΔ™dzie jak dawniej πŸ’ͺ🏼 Ε›wietna przyszΕ‚oΕ›Δ‡ przed twojΔ… rodzinΔ….

Ilu umarΕ‚ych influencerow wytrzyma jeszcze Malta?

Haha juΕΌ nawet JΓ³ΕΊwiak z hellboyem reklamujΔ… kasynka XD

#famemma #danielmagical
PSY_DELIC - Super pomysΕ‚ rafon πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
Tym razem siΔ™ odkujesz i wszystko bΔ™dzie ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: ZdjΔ™cie z biblioteki

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sinti:

brawo udaΕ‚o siΔ™ wymieniΕ‚eΕ› kogoΕ› xD

mamy to, sukces

jakiego to człowiek nie zrobi fikołka aby nie przyznać się że nie umie podać nawet jednej osoby xD
  • Odpowiedz
@Dawul: gościu musiałem z ciebie wyciągać siłą podanie personaliów jednej osoby która nie jest według ciebie klaunem, udało się, tak mnie to zmęczyło że już odtrąbiłem sukces
mamy to
  • Odpowiedz
@Sinti: goΕ›ciu o czym my rozmawiamy xD?

Piszesz jakieΕ› ogΓ³lniki, o tym jak rzekomo sΕ‚awne lubiane osoby krΔ™cΔ… kasynem na kick na Malcie, pod postem z Rafonixem i Polakiem xD. To sΔ… te Twoim zdaniem sΕ‚awne lubiane osoby?

Może być z trzy przykłady tych osób podał, jak już tak jesteśmy przy konkretach.
  • Odpowiedz
@Dawul:

Piszesz jakieΕ› ogΓ³lniki, o tym jak rzekomo sΕ‚awne lubiane osoby krΔ™cΔ… kasynem na kick na Malcie

napisaΕ‚em ΕΌe: "no chyba nie aΕΌ takΔ…, by sΕ‚awne lubiane osoby masowo sprzedawaΕ‚y caΕ‚a swojΔ… godnoΕ›Δ‡, moralnoΕ›Δ‡ i wypracowany status za reklamowanie tego", na co odpowiedziaΕ‚eΕ›:

PrzecieΕΌ to sΔ… zwykle
  • Odpowiedz
@Dawul: NAPISAŁEM O POLAKU I RESZCIE TYPΓ“W W OGΓ“LNYM ZNACZENIU, LUBANI, TAK I FERARI I POLAK I RESZTA MAJΔ„ FANΓ“W, SΔ„ SŁAWNI, TO SΔ„ TE ZNANE I LUBIANE OSOBY, TY JE ZANEGOWAŁEŚ JAKO TAKIE PISZΔ„C Ε»E TO TYLKO KLAUNY INTERNETOWE
jezu naucz się czytać ze zrozumieniem bo aż boli, wyjaśniłem ci cały kontekst a ty dalej
  • Odpowiedz
@Dawul: sΔ… osoby ktΓ³re ich lubiΔ… i znajΔ…, taki skrΓ³t myΕ›lowy, jprdl jaki ciΔ™ΕΌki ziomuΕ› z ciebie (⌐ Ν‘β–  ΝœΚ– Ν‘β– )
  • Odpowiedz
@Sinti: równie dobrze można byłoby napisać, że Howard Webb po meczu na euro 2008 z Austria był znany i lubiany w Polsce xd.

Wiesz taki skrΓ³t myΕ›lowy.

caΕ‚a swojΔ… godnoΕ›Δ‡, moralnoΕ›Δ‡ i wypracowany status
  • Odpowiedz
@Dawul: mówiłem o OGÓLE TYCH INFLUENCERÓW, kapujesz? polacy to jest całkiem naród mimo że twój sąsiad jest taki i owaki, czaisz? teraz pewnie każesz mi podawać tych influencerów z godnością bo oczywiście znam każdego influencera na malcie

leczyΕ‚eΕ› siΔ™ ze spektrum? masz jakiΕ› problem ze zrozumieniem skrΓ³tΓ³w myΕ›lowych, uogΓ³lnieΕ„, metafor i abstrakcji

dla mnie eot, przekonaΕ‚eΕ› mnie: kuba wojewΓ³dzki nie jest ani sΕ‚awny ani lubiany xDD
(NIE ON NIE GRA
  • Odpowiedz
@Sinti: nie, nie kapuje, bo ode mnie wymagasz konkretΓ³w, to sam teΕΌ od siebie wymagaj. SΕ‚ucham, kto sΕ‚awny i lubiany.

Wiadomo, rafonix zakładający sobie prezerwatywę na głowę do tej pory miał super duża godność, a dopiero utracił ja jak zaczął kręcić kasynem na Malcie xD.
  • Odpowiedz
@PanPieczara: ja wiem ΕΌe te sloty dziaΕ‚ajΔ… jak kiedyΕ› automaty. PamiΔ™tam ΕΌe to siΔ™ giga opΕ‚acaΕ‚o pomimo licznych moΕΌliwych kar/zagroΕΌeΕ„ (urzΔ…d skarbowy, gangusy)
  • Odpowiedz