Aktywne Wpisy
nowszyja +1628
Facet przez dwie godziny byΕ masakrowany przez 3 kundle, jego koΕczyny byΕy w takim stanie, ΕΌe lekarze prΓ³bujΔ
c go ratowaΔ musieli je odciΔ
Δ, niestety mΔΕΌczyzna zmarΕ. JesteΕcie w stanie sobie wyobraziΔ skalΔ jego cierpienia? Dlaczego to siΔ wydarzyΕo? Bo paΕstwo skapitulowaΕo przed psiarzami. W normalnym kraju kundle po pierwszym pogryzieniu byΕyby odebrane, a psiarz dostaΕ takΔ
karΔ, ΕΌeby nauczyΕ siΔ rozumu. Tutaj byΕa klasyka: kobieta pogryziona wczeΕniej przez te psy musiaΕa bujaΔ

LeonL +427

Tym razem siΔ odkujesz i wszystko bΔdzie jak dawniej πͺπΌ Εwietna przyszΕoΕΔ przed twojΔ rodzinΔ .
Ilu umarΕych influencerow wytrzyma jeszcze Malta?
Haha juΕΌ nawet JΓ³ΕΊwiak z hellboyem reklamujΔ kasynka XD
#famemma #danielmagical
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierzmamy to, sukces
mamy to, sukces
mamy to
Piszesz jakieΕ ogΓ³lniki, o tym jak rzekomo sΕawne lubiane osoby krΔcΔ kasynem na kick na Malcie, pod postem z Rafonixem i Polakiem xD. To sΔ te Twoim zdaniem sΕawne lubiane osoby?
MoΕΌe byΔ z trzy przykΕady tych osΓ³b podaΕ, jak juΕΌ tak jesteΕmy przy konkretach.
napisaΕem ΕΌe: "no chyba nie aΕΌ takΔ , by sΕawne lubiane osoby masowo sprzedawaΕy caΕa swojΔ godnoΕΔ, moralnoΕΔ i wypracowany status za reklamowanie tego", na co odpowiedziaΕeΕ:
Komentarz usuniΔty przez autora
jezu naucz siΔ czytaΔ ze zrozumieniem bo aΕΌ boli, wyjaΕniΕem ci caΕy kontekst a ty dalej
Wiesz taki skrΓ³t myΕlowy.
leczyΕeΕ siΔ ze spektrum? masz jakiΕ problem ze zrozumieniem skrΓ³tΓ³w myΕlowych, uogΓ³lnieΕ, metafor i abstrakcji
dla mnie eot, przekonaΕeΕ mnie: kuba wojewΓ³dzki nie jest ani sΕawny ani lubiany xDD
(NIE ON NIE GRA
Wiadomo, rafonix zakΕadajΔ cy sobie prezerwatywΔ na gΕowΔ do tej pory miaΕ super duΕΌa godnoΕΔ, a dopiero utraciΕ ja jak zaczΔ Ε krΔciΔ kasynem na Malcie xD.
@Dawul: Natan "Kraken" MarcoΕ