Wpis z mikrobloga

Super pomysΕ‚ rafon πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
Tym razem siΔ™ odkujesz i wszystko bΔ™dzie jak dawniej πŸ’ͺ🏼 Ε›wietna przyszΕ‚oΕ›Δ‡ przed twojΔ… rodzinΔ….

Ilu umarΕ‚ych influencerow wytrzyma jeszcze Malta?

Haha juΕΌ nawet JΓ³ΕΊwiak z hellboyem reklamujΔ… kasynka XD

#famemma #danielmagical
PSY_DELIC - Super pomysΕ‚ rafon πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
Tym razem siΔ™ odkujesz i wszystko bΔ™dzie ...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: ZdjΔ™cie z biblioteki

Pobierz
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PSY_DELIC: ale Ε›wiat musiaΕ‚ nisko upaΕ›Δ‡ ΕΌe najniΕΌsza forma rozrywki (h----d, bezmyΕ›lne Ε›linienie siΔ™ do cyferek) W NAJNIΕ»SZEJ FORMIE (przez internet xD) ma takie branie

oczywiΕ›cie chodzi mi o ten specyficzny "losowy" typ hazardu - np. taka bukmacherka to jak ktoΕ› gra z gΕ‚owΔ… to caΕ‚kiem spoko rzecz
  • Odpowiedz
@Dawul: no chyba nie aΕΌ takΔ…, by sΕ‚awne lubiane osoby masowo sprzedawaΕ‚y caΕ‚a swojΔ… godnoΕ›Δ‡, moralnoΕ›Δ‡ i wypracowany status za reklamowanie tego
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC:
Taktyka organizatora pewnie taka,ΕΌeby zaprzΔ™gnΔ…Δ‡ zjeb....Γ³w,ΕΌeby ludzie zobaczyli,ΕΌe takie gΓ³....wna internetu "wygrywajΔ…" to im teΕΌ siΔ™ uda.
On w ogΓ³le odniΓ³sΕ‚ siΔ™ jakoΕ›,do tego robienia ludzi w chuu....ja???
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: ja się dziwię że ktoś im płaci kasę za reklamę. Przeciez na tych lajtach to 400 osób to jest peak xd (tzn. nie wiem choć się domyślam).

Rozumiem lajty jak ktoΕ› gra w jakΔ…Ε› grΔ™,opisuje jej mechaniki czy tam gra w coΕ› trudnego i pokazuje skilla..

Ale tutaj to byle maΕ‚pa z jednym guzikiem by sobie poradziΕ‚a nie lepiej niΕΌ nasze "gwiazdy"
  • Odpowiedz
  • 0
@carahiluk oni pewnie majΔ… procent z reflinkow, a te kasyna reklamuje teraz kilkadziesiΔ…t podrzΔ™dnych influ XD no to myΕ›lΔ™ ΕΌe zaraz c--j z tego bΔ™dΔ… mieli
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: tylko że to ciągle ta sama widownia(w sensie od strony pato). Ktoś jak miał przewalić hajs to juz to zrobił. Nie zdziwię się jak osoby które pierwsze to reklamowały po prostu tworzą sobie ekipę na automatach i ściągają z nich jakiś procent a sami powoli będą się usuwać w cień.
  • Odpowiedz
piosenkarzy, aktorΓ³w, naukowcΓ³w, pisarzy, reΕΌyserΓ³w, scenarzystΓ³w.

@Dawul: no to podawaj jakieΕ› personalia, wymieniΕ‚eΕ› milion zawodΓ³w a dalej nie wiem kogo masz na myΕ›li
  • Odpowiedz
@carahiluk: podejrzewam ΕΌe stopa zwrotu jest ogromna i sie opΕ‚aca. Z tych 400 wyΕ‚apiΔ… 5-10 klientΓ³w i sΔ… do przodu. Te sloty to jak kiedyΕ› automaty w wiejskich sklepach. U mnie w rodzinnej wiosce taki staΕ‚ gdzieΕ› w okolicach 2005 roku to nie jeden wypΕ‚atΔ™ zostawiΕ‚.
  • Odpowiedz
@Sinti: nie przypominam sobie, ΕΌeby ktokolwiek z przedstawicieli tych zawodΓ³w leciaΕ‚ na MaltΔ™ i krΔ™ciΕ‚ kasynem na kick, a klauny internetowe robiΔ… to na skalΔ™ masowΔ….
  • Odpowiedz
@Dawul: jakiego to człowiek nie zrobi fikołka aby nie przyznać się że nie umie podać nawet jednej osoby xD
fajny circular reasoning wjechaΕ‚
  • Odpowiedz