Aktywne Wpisy

Mck_98 +1024
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Megasuper +31
Jak ktoś mi coś powie jeszcze o ociepleniu klimatu to od razu leci lepa w ryj za te brednie #pogoda #ocieplenieklimatu
źródło: 10461
Pobierz

źródło: 1000010193
Pobierz@The_Czop_Show: napisz to jeszcze raz jak już przejdzie ci udar
źródło: image_picker_C943DB02-2281-4EE8-AFB7-EBCAAE0EB1DA-33940-000004AEEBD0F6C2
Pobierza mi się przypomniała ta akcja co chłop przebrany za babę zaciągał napalonych ludzi do swojego pokoju i tam okazywało się że jednak jest facetem. Tysiące facetów jednak uznawało że raz w dupe to nie pedał i ciupało xD oczywiście wszystko było nagrywane xD
https://www.scmp.com/news/people-culture/gender-diversity/article/3317508/china-cross-dresser-secretly-films-s-x-hundreds-men-sparks-public-health-concerns
źródło: image
Pobierz@kapitan_jaszczur: nie, fatalny dzień jest wtedy jak masz bogatą wyobraźnię i wszystko stanęło ci przed oczami
@The_Czop_Show: gdzie się tak mówi? Pierwszy raz to widzę, nawet w internecie. To z jakiś patostrimów?
Komentarz usunięty przez moderatora