Wpis z mikrobloga

@jabol6000: przypomniał mi się taki kawał. Przychodzi gość do burdelu i od razu woła o dziewczynę bo tak mu się r----ć chce, że nie wytrzyma. Łapie pierwszą lepszą, już ciągnie do pokoju ale okazuje się że stawka go nie puszczą! Za godzinę 2 stówy a chłopa ma ledwie 5 dych przy dupie. Gościu w ryk, że on nie wytrzyma bo tak mu się chce r----ć. D----a obrażona, że za pięć
  • Odpowiedz
@Elec: odejmij kreseczkę od "ą' i jest tak jak miało być a jak nie kleisz stwierdzenia "stawka go nie puszcza" to nie jesteś takim wyluzowanym ziomeczkiem jak ja. To oznacza, że stawka jest zbyt wysoka, jest za drogo.
  • Odpowiedz
przypomniał mi się taki kawał.

a mi się przypomniała ta akcja co chłop przebrany za babę zaciągał napalonych ludzi do swojego pokoju i tam okazywało się że jednak jest facetem. Tysiące facetów jednak uznawało że raz w dupe to nie pedał i ciupało xD oczywiście wszystko było nagrywane xD

https://www.scmp.com/news/people-culture/gender-diversity/article/3317508/china-cross-dresser-secretly-films-s-x-hundreds-men-sparks-public-health-concerns
Ilirian - >przypomniał mi się taki kawał.

a mi się przypomniała ta akcja co chłop pr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@The_Czop_Show: Mi się przypomniał ten kawał:
Przychodzi typ do burdelu , por🤬ał by coś okrutnie, więc podchodzi do burdelmamy i mówi, że ma straszne parcie i by coś zak🤬sił ale ma tylko 10 zł w portfelu . Mamuśka do niego , że słuchaj stary za dychę to możesz co najwyżej wylizać dupsko starej Danucie. Idź tam do końca korytarza i tam są drzwi do Danuty. Facet więc idzie, wchodzi do
  • Odpowiedz