Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: przecież to portal do j-----a, a ty się zabierasz jak pies do jeża. Piszesz tam max dzień, potem proponujesz spacer i jakąś kawę i jak panna ma chęć to Ci da na pierwszej, czasami trzeba czekać do drugiego, ale to rzadkość xD Nie mówiąc o tym, że większość tam to panie k*wy.
  • Odpowiedz
@woj_st kobiety tam są z wielu powodów, dużo szuka "kolesia do towarzystwa"
kur*wy też są, najczęściej te co się nazywają "dyskretne", czy "realne" :D
@mirko_anonim ustaw sobie na jakieś inne miasto, czy okolice i wstaw swoją fotkę publicznie,
można tam zaruchać, jak najbardziej ale trzeba długo siedzieć, tam laski mają tyle atencji, że sodówka mocna uderza im do głowy, zwykłe laski a zachowują się jak miss Polonia :D więc się
  • Odpowiedz
przecież to portal do j-----a, a ty się zabierasz jak pies do jeża. Piszesz tam max dzień, potem proponujesz spacer i jakąś kawę i jak panna ma chęć to Ci da na pierwszej, czasami trzeba czekać do drugiego, ale to rzadkość xD Nie mówiąc o tym, że większość tam to panie k*wy.

@woj_st: Spacer i kawe? To tam sie nie umawia od razu na j-----e?
  • Odpowiedz
@essos: xD jak zapłacisz to tak xDD ja mówię o normalnych laskach które chcą się bzyknąć bez specjalnych zobowiązań, a żadna taka ci nie przyjedzie albo zaprosi do mieszkania tak od strzała.

Zazwyczaj umawiasz się na mieście żeby obie strony zobaczyły czy nie mają do czynienia ze zjebem, a potem idzie się r----ć.
  • Odpowiedz
@woj_st: To ja zawsze do tego podchodzilem troche inaczej :P Skuteczność: 0, aczkolwiek kiedys dorwalem taką co byla chętna na ruchanie od razu, ale ze mieszkala daleko, to nic z tego nie wyszlo. W sumie to ze 4 takie byly. Ale z żadną sie nie spotkalem, bo albo byla troche duza odleglosc a mi sie nie chcialo jechac, albo dwie z nich mialy chłopa, a mnie by sumienie gryzło, wiec
  • Odpowiedz
@essos: ale co mam ci powiedzieć? jak laska chce się r----ć a ty masz milion wymówek to wal konia dalej i nie zawracaj d--y xD za chwilę z normalną kobietą ci nie stanie i będziesz szukał porad dalej xD
  • Odpowiedz
  • 0
@woj_st No chodzi mi glownie o to jak je oodchodzoc. Ja tylko tymczasowo wykuouje premoum co jakis czas i pisząc do lasek z okolicy ciezko sie umowic. Czasem wydsje sie przez chwile chętna, ale potem nagke przestaje odoisywac. I sie wlasnie zastanawoam jak powinno sie ke podchodzić. Ale szczerze to kiz mam problem ze stawaniem, przez antydepresanty....

A skąd Ty jestes? Bo jak warszawa to tam jest duzo latwiej i dlayego
  • Odpowiedz