Wpis z mikrobloga

✨️ Moje nieudane próby podrywu na e-spotkaniach
#zwiazki #tinder #przegryw

Kilka dni temu zaczlaem pisac z laska na #erodate. Na moim profilu sa dwie fotki bez twarzy na ktorych w mojej subiektywnej ocenie prezentuje sie calkiem niezle. Zacząłem pisać z laską - ona miała tez fotki bez twarzy. Po pisaniu przez cały dzień wysłała mi swoją fotkę. Całkiem fajna laska - 29 lat. Bajerowałem ją nieźle, sama przyznała że umiem podrywać. Poprosiła mnie o moją fotke i od tamtej pory odpisuje jednym słowem albo w ogóle :(

#ryjnajwazniejszy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przecież to portal do j-----a, a ty się zabierasz jak pies do jeża. Piszesz tam max dzień, potem proponujesz spacer i jakąś kawę i jak panna ma chęć to Ci da na pierwszej, czasami trzeba czekać do drugiego, ale to rzadkość xD Nie mówiąc o tym, że większość tam to panie k*wy.
  • Odpowiedz
@woj_st kobiety tam są z wielu powodów, dużo szuka "kolesia do towarzystwa"
kur*wy też są, najczęściej te co się nazywają "dyskretne", czy "realne" :D
@mirko_anonim ustaw sobie na jakieś inne miasto, czy okolice i wstaw swoją fotkę publicznie,
można tam zaruchać, jak najbardziej ale trzeba długo siedzieć, tam laski mają tyle atencji, że sodówka mocna uderza im do głowy, zwykłe laski a zachowują się jak miss Polonia :D więc się
  • Odpowiedz
  • 0
przecież to portal do j-----a, a ty się zabierasz jak pies do jeża. Piszesz tam max dzień, potem proponujesz spacer i jakąś kawę i jak panna ma chęć to Ci da na pierwszej, czasami trzeba czekać do drugiego, ale to rzadkość xD Nie mówiąc o tym, że większość tam to panie k*wy.

@woj_st: Spacer i kawe? To tam sie nie umawia od razu na j-----e?
  • Odpowiedz