Wpis z mikrobloga

Wiecie co mnie najbardziej w-----a w relacjach damsko-męskich w 2025?
"Wybredne" kobiety?
Otwarte związki?
A może to, że przypada jedna kobieta na paru mężczyzn i mamy "rynek kobiet"?

Nic z tych rzeczy. Ja rozumiem niepewną przyszłość i ryzyko śmierci matki przy porodzie z uwagi na zakaz aborcji, nawet jestem w stanie przeżyć psiecko, ale do c---a, czemu w Anno Domini 2025, jak jakakolwiek kobieta Cię zechce to najprawdopodobniej usłyszysz od niej, że dzieci to ona nie chce? Ja nie narzucam, że każda kobieta ma rodzić, mieć dwudziestkę dzieci albo być k---ą domową, ale Boże, teraz to albo nie jesteś w jej typie, albo co prawda z Tobą będzie, ale jedynie "dziecko", jakie z nią będziesz mieć to kot albo psiecko...

#przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@antisocial_psycho dla mnie sprawia jest prosta, sam nie wymagam by każdy rodził, ale ja chcę poznać kogoś, kto jak ja chce przekazać dalej swoje geny i być świadomy wychowania potomka, bo zaraz pewno poleci argumentacja, że "oddaj spermę", a jak wchodzisz na jakiegoś Tindera czy inny c--j to 90% kobiet ma dzieci: nie chcę albo dzieci: mam, gdzie nie będę wychowywać cudzego
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: już dawno zostało potwierdzone, że w krajach gdzie kobiety mają coraz większe prawa nie chcą one rodzić dzieci bo po prostu wolą mieć czas wolny, bawić się, podróżować itp. Większość kobiet jak ma wybór to dzieci nie chce bo po prostu się im nie chce, tu nie chodzi o aborcję, pieniądze, mieszkanie. Tu chodzi o wygodę. Druga sprawa jest taka, że wiele tych co nie chcą mieć dzieci pozniej
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: Może ci być trudno pogodzić poglądy lewicowe i suplikację w formie pejoratywnych określeń na płeć męską typu "facet" z potrzebą "przekazania genów" bo odnosiłem zawsze wrażenie że baby bardzo gardzą wymoczkowatymi zachowaniami tego rodzaju. Zawsze pozostaje ci też wojujący islam, to bardzo popularne w lewicowych kręgach, a tam baby nie decydują o niczym.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: Zmień środowisko, serio.
Kiedyś uważałem naprawdę tak samo jak Ty. I bardzo byłem skierowany w stronę czerwonej tabletki. A i ogolenie się na łyso i trenowanie kickboxingu było na stole.

Ale - wbrew temu to mówią przegrywy na Wykopie - jest NAPRAWDĘ dużo FAJNYCH dziewczyn.
Owszem, zajętych, bo te wolne po 30 to w większości nie bez powodu... no ale coś za coś.
  • Odpowiedz
@JuanPablitoSegundo_2137: no i wszystko jasne :D kilka lat i zobaczysz, że wszystkie w okół będą miały ciśnienie na dzieciaka xD Niby beka z tego zegara biologicznego ale jak im zaczyna tykać to nie są się w stanie przed tym obronić. Te młodsze, o których piszesz to pewnie w połowie mają dzieci z wpadki.
  • Odpowiedz