Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +96
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

3033540 +27
źródło: temp_file1177199907323629866
Pobierz

"Wybredne" kobiety?
Otwarte związki?
A może to, że przypada jedna kobieta na paru mężczyzn i mamy "rynek kobiet"?
Nic z tych rzeczy. Ja rozumiem niepewną przyszłość i ryzyko śmierci matki przy porodzie z uwagi na zakaz aborcji, nawet jestem w stanie przeżyć psiecko, ale do c---a, czemu w Anno Domini 2025, jak jakakolwiek kobieta Cię zechce to najprawdopodobniej usłyszysz od niej, że dzieci to ona nie chce? Ja nie narzucam, że każda kobieta ma rodzić, mieć dwudziestkę dzieci albo być k---ą domową, ale Boże, teraz to albo nie jesteś w jej typie, albo co prawda z Tobą będzie, ale jedynie "dziecko", jakie z nią będziesz mieć to kot albo psiecko...
#przegryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski
To brzmi bardzo creepy. Zastanawiałeś się kiedyś skąd ci się wzięły takie chore pragnienia?
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedyś uważałem naprawdę tak samo jak Ty. I bardzo byłem skierowany w stronę czerwonej tabletki. A i ogolenie się na łyso i trenowanie kickboxingu było na stole.
Ale - wbrew temu to mówią przegrywy na Wykopie - jest NAPRAWDĘ dużo FAJNYCH dziewczyn.
Owszem, zajętych, bo te wolne po 30 to w większości nie bez powodu... no ale coś za coś.