Wpis z mikrobloga

#quebonafide #muzyka #polskirap #oszukujo
Pamiętacie jedyny w swoim rodzaju koncert online Quebonfaide? Miał być wyswietlony tylko raz i nigdy potem juz niedostepny, kosztowal z tego co pamietam 100 zł. Teraz gruchnęła wiadomośc od Quebo, że kocert będzie dostępny na serwisach VOD xD. Właśnie napisałem reklamacje do sprzedawcy (Going) ze zostałem oszukany i chce zwrotu (bardziej dla jajec). Ciekawe co odpiszą. plusuj jak chce być wołany
bugzer - #quebonafide #muzyka #polskirap #oszukujo
Pamiętacie jedyny w swoim rodzaju ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-04 113537

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bugzer: to samo going, które sprzedawało bilety na k-popowy festiwal, mimo że wszyscy pisali że to scam i porobiło ludzi kupujących u nich karnety na odwołany fest?

machającypapaj.jpg
  • Odpowiedz
@bugzer W komentarzach wypisujesz, że było to piękne przedstawienie i nie żałujesz wydania 100 zł, a we wpisie dałeś że napisałeś do Going, że chcesz zwrot. Trochę mi się to gryzie xd
  • Odpowiedz
@bugzer: miałem taki czas, że sobie myślałem oburzony, że te gwiazdki polskiej muzyki golą swoich fanów na kasę bez opamiętania (miałem tu głównie na myśli Podsiadło, Que doszedł później). A ostatnio doszedłem do wniosku, że bardzo dobrze. Ja bardzo nie zbiednieję kupując bilet, płytę, merch, a oni niech monetyzują fakt, że wybili się ponad tę pieprzoną polską szarzyznę. Czasem tylko niech zgrywają mniej skromnych (znowu tu głównie na myśli Podsiadło)
  • Odpowiedz