Wpis z mikrobloga

#quebonafide #muzyka #polskirap #oszukujo
Pamiętacie jedyny w swoim rodzaju koncert online Quebonfaide? Miał być wyswietlony tylko raz i nigdy potem juz niedostepny, kosztowal z tego co pamietam 100 zł. Teraz gruchnęła wiadomośc od Quebo, że kocert będzie dostępny na serwisach VOD xD. Właśnie napisałem reklamacje do sprzedawcy (Going) ze zostałem oszukany i chce zwrotu (bardziej dla jajec). Ciekawe co odpiszą. plusuj jak chce być wołany
bugzer - #quebonafide #muzyka #polskirap #oszukujo
Pamiętacie jedyny w swoim rodzaju ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-09-04 113537

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@atteint: generalnie od poczatku było wiadome, że w cenie tego biletu będize cos wiecej i faktycznie było, miało się pierwszenstwo przy zakupie narodowego + rabat na bilety.
  • Odpowiedz
  • 247
@bugzer Owce trzeba strzyc. Jeśli znalazły się osoby, które gotowe były zapłacić za koncert online (XD), to można im wcisnąć dowolny kit, który zracjonalizuje im to, że obietnica nie została dotrzymana.
  • Odpowiedz
w kanale zero powiedział że jest przewidziana retransmisja na VOD.

@Fushnikov: w zupelnie innym medium kilka dni przed koncertem. Tyle ze w momencie gdy sprzedane byly wszystkie bilety kilka miesiecy wczesniej bylo mowione co innego. FOMO w celu napedzenia sprzedazy i tyle.
  • Odpowiedz
  • 3
@Dorianxxx: generalnie to było piękne przedstawienie i nie żałuje wydania na nie 100zł, powiem, że na koniec łza pociekła mi po policzku pierwszy raz po zobaczeniu jakiegos rodzaju sztuki. Jescze biorąc pod uwagę, że 100zł to mniej niż godzina mojej pracy to szczerze mówiąc warto było xd
  • Odpowiedz