Wpis z mikrobloga

Lewactwo i reszta chazarskich edomitów musi w końcu zrozumieć, że pedagogika wstydu nad Wisłą już nie działa. Polacy jeżdżą po świecie i widzą, że u sąsiada trawnik wcale nie jest bardziej zielony, dlatego nawet analiza angielskiego Nawrockiego "o zobaczcie....tutaj się pomylił, tu zła składnia była, źle to wygląda..." budzi co najwyżej uśmiech politowania. Nieważne kogo obok Polaka dzisiaj postawicie, nie ma od absolutnie powodu do kompleksów. Tzn dla normalnych ludzi nigdy nie miał, wystarczy wziąć do ręki jakąkolwiek książkę historyczną, chodzi mi o typową ofiarę antypolskiej propagandy jaka sączyła się latami z ekranów uśmiechniętych i "fajnych" mediów. Ten płomień już wygasł.
Dzisiaj JE dr Prezydent Nawrocki ma wizytę w Watykanie, więc neuropa swój discordowy przekaz będzie lać tutaj całymi strumieniami bo można za jednym zamachem zaatakować wiarę katolicką i konserwatywnego polityka, ale to i tak wam już nic nie da.
#polityka #bekazlewactwa #bekazneuropy #nawrocki
Zopyross - Lewactwo i reszta chazarskich edomitów musi w końcu zrozumieć, że pedagogi...

źródło: ng

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zopyross: to dosyć zabawne w kontekście pisowców, którzy krzyczeli "Donald Trump, Donald Trump" w Sejmie. Jeszcze nie widziałem bardziej postkolonialnego zachowania. Jak bardzo niższym trzeba się czuć, by robić coś takiego?

Tak samo wspominanie co chwilę, jakie to Niemcy, UK, Francja czy Szwecja to kraje upadłe. Tylko po to, by się dowartościować. To się bierze z głębokich kompleksów.
  • Odpowiedz
  • 3
Tak samo wspominanie co chwilę, jakie to Niemcy, UK, Francja czy Szwecja to kraje upadłe. Tylko po to, by się dowartościować.

@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: Nie tyle dowartościować, co zwrócić delikatną uwagę, że kraj pokroju Szwecji z taką ilością zamachów b-------h, to nie jest najlepszy wzór do naśladowania pod względem budowania społeczeństwa
https://www.pap.pl/aktualnosci/szwedzka-policja-w-2023-r-doszlo-do-149-zamachow-b-------h-najwiecej-w-historii
  • Odpowiedz
@Zopyross: Nadal jakiś niesmak można odczuwać bo Ameryka traktuje Polskę głównie instrumentalnie, więc mi z trudem oglądało się tę rozmowę, nawet jeśli przebiegła dobrze. Jak ty byś się czuł siedząc obok człowieka, który widzi w tobie głównie narzędzie? lol

W tej rozmowie nie padły żadne konkrety, tylko samo "Polska jest świetna", "Polska i Stany to najlepsi sojusznicy", itp.

Jedyne pocieszenie, że żołnierze amerykańscy zostaną w Polsce, ale to nie był
  • Odpowiedz
pedagogika wstydu nad Wisłą już nie działa.

@Zopyross: W sensie, że kazania w kościele i lekcje religii przestały działać? Zniknął wstyd za działania niemoralne jak cudzołóstwo czy kradzież? W sumie racja, patrząc na cudzołożników z PiS czy Konfederacji.
  • Odpowiedz
Polacy jeżdżą po świecie i widzą, że u sąsiada trawnik wcale nie jest bardziej zielony

@Zopyross: No chyba, że to trawnik u amerykańskiego pana, to wtedy na kolanach wylizują, aby lepiej błyszczał. Chociaż na te za Bugiem też patrzą z utęsknieniem.
  • Odpowiedz
@Zopyross: Może i faktycznie jedni chcieliby być kolonią zachodniej Europy i co wielki pan powie zza Odry to święte, ale z drugiej strony alternatywa pisowska to bycie kolonią USA XD Więc się nie rozpędzaj freethinkerze

No i jeszcze skrajni konfederaci i braunisci - oni chcieliby być kolonią ruskow bo rozsądny konserwatyzm
  • Odpowiedz
@Zopyross:

kraj pokroju Szwecji z taką ilością zamachów b-------h, to nie jest najlepszy wzór do naśladowania pod względem budowania społeczeństwa

To dlatego że u nich zgłaszają te zamachy b-----e a tej zacofanej Polsce tego nie robią ( ͡~ ͜ʖ ͡°) #pdk
  • Odpowiedz
@wstanczyk:

No chyba, że to trawnik u amerykańskiego pana, to wtedy na kolanach wylizują, aby lepiej błyszczał. Chociaż na te za Bugiem też patrzą z utęsknieniem.

Znaczy robią dokładnie to samo co europejskie elity? Kurde szybko dogoniliśmy zachodnią Europę i gramy na równi z nimi ()
  • Odpowiedz
Znaczy robią dokładnie to samo co europejskie elity?

@Towarzysz_Moskvin: Jak ostatnio sprawdzałem, to patoprawactwo nie stanowiło europejskich elit, ale jakiekolwiek tam urojenia pozwalają ci lepiej przejść przez dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Szalom:

Może i faktycznie jedni chcieliby być kolonią zachodniej Europy i co wielki pan powie zza Odry to święte, ale z drugiej strony alternatywa pisowska to bycie kolonią USA XD

Mamy jeszcze lewicę w Polsce, której cały plan na suwerenność sprowadza się do opodatkowania Google i Facebooka.

Polska nie ma elit, które byłyby w stanie dźwignąć ciężar, obojętne z jakiej strony sceny politycznej.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Moskvin jak według ciebie prowadzenie polityki czy jakiekolwiek spotkania w ogóle z władzami USA są równoważne z tym co odwala PiS i prawica w ogóle, to ja nie mam pytań, tys już dawno się z rozsądkiem wyminął ziomeczku xd
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Źdźbło w oku prawka widzisz a belki we własnym nie widzisz. Jak przyjęcie przez Urszulkę wszystkich warunków Trumpa w przewie od golfa czy bezwazelinowe wchodzenie w du.e Kamali przez np takich Labourzystów którzy nawet wysłali własnych działaczy żeby pomagać demokratom uważasz za prowadzenie niezależnej polityki to nie mam pytań. Wazeliniarstwo europejskich elit względem demokratów i później reorientacja na Trumpa było nie mniej żenujące jak czerwone czapeczki PiSowcow.
Łap może
Towarzysz_Moskvin - @wstanczyk: Źdźbło w oku prawka widzisz a belki we własnym nie wi...
  • Odpowiedz