Wpis z mikrobloga

Słyszałem, że legendarna seria więc przeszedłem i ja. Chryste Panie. Wciągnęło, przeżarło, wysrało i przysypało żwirkiem. Aczkolwiek wbrew tym wszystkim memom zakończenia me3 nie wydały mi się takie złe. Po cyberpunku mam już jakąś tolerkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Żegnaj Shepard, to była piękna przygoda #masseffect #me #masseffect3
Distracted93 - Słyszałem, że legendarna seria więc przeszedłem i ja. Chryste Panie. W...

źródło: 1000019323

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Distracted93: czekam od 2012 roku, żeby jakąkolwiek gra chociaż się otarła o to co emocjonalnie oferuje cała trylogia. Nie doczekałem się, Wiedźmin był niby blisko ale jednak daleko... Muszę też przyznać, że mam spore braki w gamingu od 2016 roku ale sporządzona jest lista do ogrania. Pieniądze są, chęci jakieś też, tyle że czasu nie ma a to praca, a to o związek trzeba dbać, a to choroba się przypałętała,
fotelbujany - @Distracted93: czekam od 2012 roku, żeby jakąkolwiek gra chociaż się ot...

źródło: 1000006182

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@fotelbujany: Najgorsze uczucie, kiedy gamingowo przeżyłeś właśnie coś zajebistego a nie ma się z kim podzielić. Jeszcze tak do studiów zawsze ktoś się znalazł do pogadania w temacie, ale jak blisko 30 to ciężko. Trochę jak z ostatniej kratki mema.
  • Odpowiedz
Aczkolwiek wbrew tym wszystkim memom zakończenia me3 nie wydały mi się takie złe.

@Distracted93: bo mocno połatali, me3 z wszystkimi rozszerzeniami nie jest tak złą grą jaką była na premierę.
  • Odpowiedz
@Distracted93: z tym samym nastawieniem zacząłem grać 3 lata temu podczas kwarantanny covidowej. Tydzień siedzenia w domu przede mną, przydałoby sie w coś pograć a to podobno jakaś epicka saga. Ohhh boy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tubkas12: grałem w edycję legendarna i nie rozumiałem skąd ten hejt ma trójkę i zakończenie. Już w wersji kompletnej i poprawionej trójka jest IMO znacznie lepszą grą of dwójki, podobał mi się ten taki doomerski klimat dało się poczuć iż wszyscy szykują się na wymazanie ludzkości
  • Odpowiedz