Aktywne Wpisy

DominiCanes +86
Tak, wychwalam Boga przed pracą, a o co chodzi?
Dzień dobry, pięknego, Bożego piątku! I smacznej kawusi (ʘ‿ʘ)
Pan z Wami
#katolicyzm #wiara #chrzescijanstwo
Dzień dobry, pięknego, Bożego piątku! I smacznej kawusi (ʘ‿ʘ)
Pan z Wami
#katolicyzm #wiara #chrzescijanstwo
źródło: image
Pobierz
#allegro #oswiadczenie
a Wy co tam ? Dwa miesiące konto na allegro i wielce sprzedawcy ?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
a Wy co tam ? Dwa miesiące konto na allegro i wielce sprzedawcy ?
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: 620471183_1377022857061676_8473737591364752981_n
Pobierz

źródło: a4y51n
Pobierz@xxx_JOBOL_PL_xxx: właśnie to jest najgorsze w pracy z USA i Kanadą, praca w zasadzie na drugą zmianę
Pracowałem w firmie amerykańskiej przez kontraktornie i to jakie podejście Amerykanie mieli do Hindusów, Ukraińców, Polaków to aż w szoku byłem. Podejście na zasadzie Pan <-> Niewolnik. Zdarzało się także czasem wymuszanie skończenia czegoś na czas poprzez podnoszenie głosu. Niektórzy Ukraińcy/Hindusi mieli taki syndrom sztokholmski że robili prawie że non-stop. Ja się zawinąłem stamtąd po 3 miesiącach z
@Ksiega_dusz: na dzisiejszym rynku pracodawcy to albo pracujesz i zaciskasz zeby albo siedzisz na bezrobociu
@Ksiega_dusz: ja miałem to samo w jednym korpo z Francuzami, traktowanie Polaków z buta i wielkie narzekanie iż musza gadać po angielsku. Niemcy to zależy z jakiego regiony, ci z tych landów zachodnich byli w porzadku, za to ci ze wschodu czy Bawarii to też mocno wyższościowe podejscie
Na szczęście jestem pracoholikiem i nie mam rozumu i godności człowieka ani szacunku do własnego czasu wolnego ʕ•ᴥ•ʔ