Aktywne Wpisy
Cozwykopem +11
pokpok +19
Mirki... Taka sytuacja.
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
źródło: 1000005478
Pobierz

źródło: temp_file8586787288685266986
Pobierztylko pokazywanie tego z opisem "tak sobie" jest trochę przykre. Czy chcesz poniżyć wszystkich dokoła
Np keef (odwrócone L) nie powinno mieć linki pod sobą, tylko miałam tam kursor i bezmyślnie skopiowałam xD ale to dosyć oczywisty już błąd dla mnie, to i nie trzeba poprawiać
źródło: 1000001227
Pobierzźródło: 1000001226
PobierzPoza tym w nauce posiadanie takiego systemu (góra dół lewa prawa zewnątrz wewnątrz) pomaga po prostu w zapamiętywaniu jak dany znak wygląda
Do kanji popularny sposób nauki to wymyślanie historyjek tak aby dany znak opowiadał co się dzieje. Korzystam z takiej strony gdzie te historyjki już są wymyślone do wielu znaków, ale czasem wymyślam swoje. Np komponent oznaczający chorobę 疒 to wyobrażam sobie tą scenę z
To bardziej wizualny guide bo wiem że ręcznie pisze się trochę inaczej, ale na razie to nawet całego alfabetu nie potrafię zapamiętać
Chociaż co do kef kreski no to akurat znałam, ale po najechaniu kursorem się tak podkreślało, a ja pomyślałam hmm dziwne ale ok, bezmyślnie dorysowałam xd
Mogę do ciebie pisać w razie co? Fajnie że na