Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +340
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

phantom-love +119
Niesamowite jaką ruscy przykladają uwagę, żeby tworzyć pierdyliard profili i wstawiać wszędzie praktycznie ten sam tekst
D--a to już im się pali z każdej strony
D--a to już im się pali z każdej strony
źródło: Screenshot_20251110_065209_Facebook
Pobierz

Teraz pytanie, bo nie znam się, a tu pełno specjalistów i zawsze dobrze doradzicie. Chciałbym wziąć ze sobą jakiegoś specjalistę. Na co warto zwrócić uwagę? Powiedziano mi na pewnylokal.pl że metraż to musi być geodeta w mieszkaniu co mnie zdziwiło, a chat GPT nic na ten temat nie wie. Bardzo dziwne. Chciał mi sprzedać pakiet full z kamerą termowizyjną i laserem krzyżowym za 900zł.
Gdzie najlepiej takiej osoby szukać i na co szczególnie zwrócić uwagę? Według mnie najważniejsze to posadzki czy jest poziom i piony ścian.
Z góry dzięki.
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #odbiormieszkania #nieruchomosci
@Bury_Zenon: XD coraz rzadziej mam ułudę że takie teksty mogą być żartem
@Bury_Zenon: jeśli to mieszkanie na ostatnim piętrze z płytami gk na suficie i wełna mineralną to bierz pakiet z termowizją - tylko problem jest taki, że najlepiej sprawdzać zimą, chodzi o różnicę temperatur, sprawdź wentylację czy działa
z fartem
@Hissis Czyli podstawowe pomiary. Tak podejrzewałem, dzięki.
@pamareum: po prostu miałeś szczęście, że trafiłeś na solidnego dewelopera. U mnie znalazł rysę na szybie, krzywą podłogę, krzywy kąt między ścianami i kilka mniejszych rzeczy
We Wrocławiu i okolicach mogę pomóc.