Wpis z mikrobloga

@WielkiNos bo pies nie gryzie tak sobie. A gdy już gryzie to to jest metafizyka, spotkanie z najwyższym w stadzie a w ogóle to piesek ma autyzm, problemy z agresją i lek separacyjny, tak behaviorystka powiedziała i wzięła za to tysionc złotych to chyba wie co mówi tak? Ja uważam że wina chłopa i powinien jeszcze odszkodowanie zapłacić za narażanie psiecka na stres
  • Odpowiedz
  • 123
@WielkiNos: według artykułu wezwana policja nie nałożyła nawet mandatu. Jeśli pies trzymany na smyczy miał możliwość kogoś ugryźć to raczej dowód na to, że właściciel raczej nad nim nie panuje. Wydaje mi się, że w takich sytuacjach mandat powinien być obligatoryjny.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Szczepiony, czy nie, ugryzienia kotów, ludzi i psów są najgroźniejsze i praktycznie po każdym musisz brać penicylinę przez tydzień. W normalnym kraju byłoby za to odszkodowanie i uśpienie psa.
  • Odpowiedz
W normalnym kraju byłoby za to odszkodowanie i uśpienie psa.

@r3pr3z3nt: Pokaż mi te kraje i jak wpiszesz USA to iksde, bo tam pies trafia na obserwację potem ew jest usypiany xD, a jak masz zamiar wypisywać jakieś kraje 3 świata to jeszcze weź parę tabletek tej penicyliny xD. Jak moim zdaniem niektóre rasy nie powinny w ogóle występować, a inne mocno ograniczone w miastach tak k---a takich szurów jak
  • Odpowiedz
@WielkiNos: sam mam psa ( jegomosc na avatarze) i nie wiem skąd tacy ludzie sie biorą. To jest chyba mechanizm wyparcia jakiejkolwiek odpowiedzialności za zwierze w sytuacji gdzie wine ponosi wlasciciel
  • Odpowiedz
  • 49
@WielkiNos To tylko ugryzienie... Takiej idiotce tylko z-----ć kopa w łeb i powiedzieć, że to tylko zbliżenie buta do ryja i niedługo się zagoi.
  • Odpowiedz