Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +26
Co mają w głowie faceci około 173 wzrostu robiący dzieci ze swoimi kobietami o wzroście 154?
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś
Fajnie, że wam jeszcze udało się znaleźć te drugą połówkę, całkowicie szczerze życzę wam powodzenia.
Ale nie macie gdzieś z tyłu głowy "prawdopodobnie zsyłam na świat osobę, która będzie miała gigantyczne problemy w życiu"
Staram się być delikatny, ale przecież to jak zapewnienie dalszego dopływu użytkowników świętego tagu.
Jak przy aktualnej wiedzy i obserwacji świata można kompletnie bezrefleksyjnie robić coś

Skallagrimsson +330
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

wczoraj złowiłem swojego pierwszego w życiu jesiotra. ładnie walczył, wysnuwał żyłkę z kołowrotka, nonstop pikował do dna. ale udało się.
z tych całych emocji zapomniałem go zmierzyć xDDD
btw nawet nie wiedziałem, że mają takie kolce na ciele oO
źródło: 1756672094994_102903
Pobierz@kasza_w_spreju: @fairchild: nom, ryba tez fajna (✌ ゚ ∀ ゚)☞
ciekawostka:
https://krainawedrujacychwysp.blogspot.com/2017/02/jesiotr-olbrzym-z-muzeum-mazowieckiego.html
@haabero: Tych ryb już nie ma z dwóch powodów, jeden to zanieczyszczenie rzek (przypadek Odry), ale drugi to fakt że jest to ryba migrująca, a w Polsce wpadliśmy na pomysł elektrowni wodnej w miejscu blokującym taką powierzchnię rzek dla ryb migracyjnych xD:
źródło: 1000043816
PobierzNa wszystkich mniejszych rzekach jest podobnie. Więc to nie działa tak, że usuniemy zaporę we Włocławku i będzie dobrze.
posiedzieć przy kiju i powalczyć z rybą to jest to! tym bardziej, że za darmo i na brak brań nie mogłem narzekać ;) (ryby w zbiorniku: karp,sum,jesiotr, szczupak, bękart, krasnopiórka, boleń)
rybka oczywiście wypuszczona. ale nie powiem, że nie chciał bym jej spróbować.