Aktywne Wpisy

MonazoPL +135
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +254
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Mam zagwozdke zyciowa. 30 lat peklo, sprzedalem mieszkanie w wojewodzkim, bo koszt remontu byl nieoplacalny. Wrocilem do rodzicow do powiatowego i dobrze mi sie tu zyje ale nikogo tu nie poznam. Zupelnie nie ma mlodych ludzi. Rozwazam teraz stancje w Gdansku/Krakowie, zakup mieszkania w ktoryms z tych miast lub wyjazd za granice. Prace mam zdalna, oszczednosci to 300k pln. Poradzicie cos? Kompletnie nie wiem co robic
#zalesie #nieruchomosci #pracbaza #mieszkanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Tak serio to co to znaczy że remont był nie opłacalny? Sprzedałeś przecież komuś kto ten remont domu zrobi i sprzeda drożej. Czemu sam tego nie zrobiłeś?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Bait jak c--j.
@HexenHeretic coraz czesciej o tym mysle ale bariera jezykowa, brak pracy w razie czego, zupelnoe osamotniony jako polak
@PfefferWerfer decyzja byla sluszna bo musialbym wydac 100-150k na remont. Moge wrocic na wynajem lub szukac innego.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ja bym na Twoim miejscu ruszał za granicę. Nie masz zobowiazań, nic Cię w kraju nie trzyma, a życie masz jedno. Jak Ci się nie spodoba, wrócisz po pół roku z Tajlandii z bagażem
Mysle ze poznam, do tej pory poznawalem
Znajomych da się znaleźć nowych, a tych wartościowych, przyjaciół - oni przyjadą do Ciebie choćby na koniec świata (i w końcu Ty do nich także). To się wszystko
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Ile znasz par Hiszpan+Polka, a ile Hiszpanka+Polak?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
Nie wiem na ile istotnym. Jestem dosc wybredny. Spotykalem sie z francuzka, wloszka, koreanka wiec raczej nie bedzie
@mirko_anonim: polskie pochodzenie nie jest niczym zlym na zachodzie. Tylko wam umyka, ze jestescie skresleni przez to, ze jestescie imigrantami z polski - kraju o najwiekszym wzroscie gospodarczym na swiecie (poza chinami), a mimo tego obywatelstwa jestescie w polsce na samym dole drabiny spolecznej i jeszcze emigrujecie do najprostszych prac na zachod, bo jest