Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +340

mlody_czyzyk23 +64
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Już widzę te matki lecące na linię frontu, żeby ratować dzieci. Właśnie wojna na Ukrainie to pokazała – jak kobiety podchodzą do patriotyzmu.
W ogóle, o co
XD najgłupszy argument. Koszenie trawnika nie jest codziennym zadaniem i to nie jest produkowanie siły roboczej która musi być najpierw zadbana i wyżywiona aby iść do płatnej pracy, koszenie trawnika to nie jest wyprodukowanie żadnego dobra ani usługi.
Gubisz się w bzdurach, które piszesz. Możesz sobie wmawiać, że kobiety to jakieś superbohaterki, bo rodzą dzieci, ale pamiętaj, że prawdopodobnie za twojego życia monopol się skończy.
@sxilll: zapomniałeś dodać, że tak jest ze wszystkim, nie tylko z emeryturami.
- Kobiety częściej i dłużej studiują od mężczyzn, ale zarabiają mniej. Co znaczy, że budowlaniec w podatkach opłaca studia z psychologii czy innego zarządzania wielkomiejskim julkom
Kobiety częściej studiują też np. drogą medycynę, tylko po to żeby potem
Próby wzbudzenia w mężczyznach wrogości wobec kobiet i poczucia niesprawiedluwości znajduje się w raportach nt. ruskiej propagandy, mającej na celu wzbudzać niepokoje społeczne i teorzyć podziały. Dodatkowo wzbudzanie niechęci wobec służby wojskowej i obrony kraju.
Dobrze byłoby to nagłaśniać i piłować jak mick
Wytłumacz mi, co to jest ta mistyczna „praca w domu”, bo to, co piszesz, wygląda, jakby kobiety miały jakieś godziny do odrobienia. Takie gadanie już nie działa, pokazujesz nam obraz faceta sprzed 30 lat. Nikt kobiecie nie
Czemu ty piszesz, jakby kobiety musiały pracować więcej niż mężczyźni? Nie pamiętam, żeby jakaś kobieta musiała