@sxilll: Społeczeństwo i tak cię będzie miało w d...ie nawet jak poleci w gorące, już były takie tematy w mainstreamie i nikt realnie z tym nic nie zrobi, mamy słabe społeczeństwo, bez mocy sprawczej, po za drobnymi wyjątkami.
@sxilll a propos tej wojny: przywileje odprawy mieszkaniowe i absurdalne emerytury w wieku 40 lat maja mundurowi, ktorzy zadnej wojny nie widzieli i nie zobacza XD Poborowy Areczek, ktory trafi do okopu g---o zobaczy, a nie jakiekolwiek przywileje.
@JohnyBlack007: a myślisz, że kobiety jedna na drugą nie nagaduje i nie ma w------e? Powiedziałbym, że nawet bardziej bo sam miałem takie przykłady w pracy.
@sxilll: no i oczywiście zamiast coś z tym zrobić i skupić się na problemach mężczyzn to wieczne porównywanie do kobiet i narzekanie jak to one dobrze nie mają (chociaż to nie wygląda tak jak sobie wyobrażacie)
@i__g: xD Peeeeewnie, bo mówienie o tym, że jesteśmy dyskryminowani bez głaskania lasek, to takie krzywdzące. Faktem jest, że to mężczyźni w Polsce są prawnie dyskryminowani.
@TheChosen1: ah, dodatkowo możesz sobie podziękować bo dzięki takim jak ty to faktycznie mam wywalone na was, bo nie mam zamiaru szanować kogoś kto mnie na każdym kroku obraża. Jedynie żal normalnych mężczyzn.
@abcgggggggggggggggggggggggggggggggg: a musisz w ogóle wciągać w to kobiety? Nikt nie każe ci "głaskać" kobiet Wam to by żyłka pękła gdybyście nie wspominali o kobietach.
źródło: IMG_0680
PobierzPoborowy Areczek, ktory trafi do okopu g---o zobaczy, a nie jakiekolwiek przywileje.
Chłop chłopu chłopem.
Co nie zmienia faktu, że laski też mają wyjebongo na zdecydowaną większość facetów.
I tak to się kręci pomału.
Kobieta: 82
Mężczyzna: 75
Mężczyzna żyje na emeryturze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: 7f6af3d1744280dd309706ac0bfa765782843c766b72815c01fb8ac13a94606f,w800
Pobierz