Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sxilll: Społeczeństwo i tak cię będzie miało w d...ie nawet jak poleci w gorące, już były takie tematy w mainstreamie i nikt realnie z tym nic nie zrobi, mamy słabe społeczeństwo, bez mocy sprawczej, po za drobnymi wyjątkami.
  • Odpowiedz
@sxilll a propos tej wojny: przywileje odprawy mieszkaniowe i absurdalne emerytury w wieku 40 lat maja mundurowi, ktorzy zadnej wojny nie widzieli i nie zobacza XD
Poborowy Areczek, ktory trafi do okopu g---o zobaczy, a nie jakiekolwiek przywileje.
  • Odpowiedz
@sxilll: Przecież na mężczyznę ma w------e także inny mężczyzna. Mało to przykładów choćby w pracy jak jeden drugiego p---------a za kilka pln?

Chłop chłopu chłopem.

Co nie zmienia faktu, że laski też mają wyjebongo na zdecydowaną większość facetów.

I tak to się kręci pomału.
  • Odpowiedz
@sxilll: no i oczywiście zamiast coś z tym zrobić i skupić się na problemach mężczyzn to wieczne porównywanie do kobiet i narzekanie jak to one dobrze nie mają (chociaż to nie wygląda tak jak sobie wyobrażacie)
  • Odpowiedz
@TheChosen1: ah, dodatkowo możesz sobie podziękować bo dzięki takim jak ty to faktycznie mam wywalone na was, bo nie mam zamiaru szanować kogoś kto mnie na każdym kroku obraża. Jedynie żal normalnych mężczyzn.
  • Odpowiedz