Wpis z mikrobloga

@trinty jasne

Po cudownym pochodzie zwycięstwa bohaterskich wojsk w wojnie niemiecko-francuskiej oddalano się stopniowo coraz bardziej od zagranicznej niemczyzny. Po części także przestano ją już doceniać, po części chyba też rozpoznawać. Co się tyczy austriackich Niemców, to zbyt łatwo mylono podupadłą dynastię z rdzennie zdrowym ludem.
  • Odpowiedz
  • 0
@JanPancerzII: mi wyszło to
Już skopiowałem

Niestety, ja też mam takie obawy, zwłaszcza że brał udział w rozwoju Arcanii i kompletnej katastrofie Götterdämmung. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że wyciągną wnioski z tych błędów.

Chodzi o głównego developera gry Gothic remake
  • Odpowiedz
@trinty czekaj bo pomylilem, dalem austriacki zamiast niemieckiego, tu masz dobry:

Jeżeli Żyd z pomocą swego marksistowskiego credo podbije narody świata, jego panowanie będzie końcem ludzkości, a nasza planeta, bezludna jak przed milionami lat, będzie pędzić w eterze. Odwieczna natura bezwzględnie karze tych, którzy łamią jej prawa. To daje mi przekonanie, że działam w imieniu Wszechmogącego Stwórcy.
  • Odpowiedz
  • 2
@JanPancerzII: Kiedy Żydzi wrócą na Syjon, a niebo rozedrze komety blask. Nowe Cesarstwo Rzymskie powstanie, wtedy śmierć zabierze Nas. Z morza wiecznego On się ukarze, gromadząc wojsko przy swym tronie. Brata zwróci przeciw bratu, aż nastanie ludzkości koniec
trinty - @JanPancerzII: Kiedy Żydzi wrócą na Syjon, a niebo rozedrze komety blask. No...

źródło: 1000023771

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@JanPancerzII: cytat jest zmyślony na potrzeby filmu ale wydaje się taki zbyt prawdziwy może gdzieś jest napisane o antychryście ale nie koniecznie w Biblii
Nie mam danych skąd producent ten cytat w tym filmie umieścił nie wydaje mi się zmyślony
Być może to anagram
  • Odpowiedz