Aktywne Wpisy

Minieri +847
Co za akcja teraz - gość przyjechał, zatankował i kupił żetony na odkurzacz. Na kamerze widzę że już dawno skończył odkurzać ale kręci się z kobietą wokół tego odkurzacza. Podchodzi do mnie i mówi że chyba wciągnął sobie kluczyki od auta, pytam zdziwiony "jak?", odpowiada że zdjął końcówkę i odkurzał tą szeroką rurą, poprosił żebym otworzył i sprawdził. No to idę, otwieram i w międzyczasie słucham jak kobieta wyzywa go od pokrak,
tanebau +86
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz

Czy ktoś by mógł to mi przetłumaczyć?
w yt nie ma opcji tłumacz
źródło: 1000023770
PobierzPo cudownym pochodzie zwycięstwa bohaterskich wojsk w wojnie niemiecko-francuskiej oddalano się stopniowo coraz bardziej od zagranicznej niemczyzny. Po części także przestano ją już doceniać, po części chyba też rozpoznawać. Co się tyczy austriackich Niemców, to zbyt łatwo mylono podupadłą dynastię z rdzennie zdrowym ludem.
Już skopiowałem
Niestety, ja też mam takie obawy, zwłaszcza że brał udział w rozwoju Arcanii i kompletnej katastrofie Götterdämmung. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze i że wyciągną wnioski z tych błędów.
Chodzi o głównego developera gry Gothic remake
źródło: 2baa6d40-5964-4ab5-aced-c66af4654f74
PobierzJeżeli Żyd z pomocą swego marksistowskiego credo podbije narody świata, jego panowanie będzie końcem ludzkości, a nasza planeta, bezludna jak przed milionami lat, będzie pędzić w eterze. Odwieczna natura bezwzględnie karze tych, którzy łamią jej prawa. To daje mi przekonanie, że działam w imieniu Wszechmogącego Stwórcy.
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-30 131859
Pobierzźródło: 1000023771
PobierzChodzi o morze martwe
to taka ciekawostka
Martwe oznacza wieczne tak samo kamienie
Netanjahu może być jego pomocnikiem
Nie kłamie
źródło: 1000023772
PobierzNie mam danych skąd producent ten cytat w tym filmie umieścił nie wydaje mi się zmyślony
Być może to anagram