Wpis z mikrobloga

Ostatnio pytałem tu o jedną rzecz, bo zaczynałem #deathstranding
No i jedni polecali gre, inni wrecz przeciwnie. No i w moim przypadku jest tak, ze wczoraj zaraz po powrocie do domu, dziubek w czółko narzeczonej i łupanie do 24 w tę elegancką gierkę. Budowałem przez ten czas tylko drogi, udało mi się zrobić ich jakieś 1/3 przez ten wczorajszy czas. No genialne to jest, satysfakcja niesamowita jak mozna sobie jezdzic droga chociaz przez kawalek mapki, zamiast dymac nierownosciami xd tak samo fajne jest to, ze kolejne materialy do kolejnych fragmentow tras, dostarczamy sobie dotychczas wybudowana droga, wszystko sie ladnie zazebia i usprawnia. Slyszalem, ze sa jeszcze jakies tyrolki, ktore pieknie dopelniaja drogi
Dzięki za doradzenie przy okazji, ze lepiej grac w trybie online, do ktorego nie bylem poczatkowo przekonany. Rzeczywiscie, ta gra jest do niego stworzona, to czuc. Juz pomine jak mily jest komunikat, ze ktos dorzucil sie do budowy drogi, czy te znaki ostrzegajace o roznych rzeczach. No swietna sprawa. No, wygadalem sie, wracam z roboty i znowu wracam do tego symulatora kuriera i budowniczego dróg w jednym :D
#gry
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Akuzativ94: Giera jest zajebista grałem w jedynkę na premierę i to jak rosła infrastruktura świata ryło banie. Szkoda, że nie mam ps5 ale z drugiej strony pociuram sobie jak wyjdzie na pc
  • Odpowiedz
  • 0
@troloking: ja wlasnie walcze z myslami czy nie kupic PS5 pro tylko dla tej giery xD mialem pare miesiecy temu te konsole ale zwrocilem po kilku dniach, bo stwierdzilem, ze juz przeginam, jak mam topową grafikę w swoim pc i po co mi to. No ale kurde, wtedy nie wiedzialem, ze DS to taka genialna gra. Dwojka w ogole musi miazdzyc, a wczesniej jak za pol roku na pc sie
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Kilka miesięcy temu nie było DS2 ja teoretycznie mogę sobie pożyczyć ps5pro i kupić sobie DS2 ale z drugiej strony w przyszłym roku i tak wyjdzie na pc
Niby nie updatowałem grafy od 2 lat ale XTX spokojnie łyknie podkręconą Decime w 4k ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@dorodny_kebab: i tak i nie, bo tyrolką nie odwalimy paru zlecen za jednym zamachem, jak w przypadku ciezarowki zaladowanej po sam korek :D jezdze ciezarowka skradzioną MUŁom ale domyslam sie, ze w koncu bedziemy mogli stworzyc wlasną
Chociaz nie wiem, strzelam na slepo, ze tyrolka tez ma minusy. Moze nie ma
  • Odpowiedz
walcze z myslami czy nie kupic PS5 pro tylko dla tej giery xD

@Akuzativ94: też tak miałem ale tylko do momentu uświadomienia sobie jak meh to musi wyglądać na konsoli vs jak to będzie za rok wyglądać na PC ( ͡º ͜ʖ͡º) Good things come to those who wait ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 1
@purrminator:

też tak miałem ale tylko do momentu uświadomienia sobie jak meh to musi wyglądać na konsoli vs jak to będzie za rok wyglądać na PC

No tak samo pomyslalem teraz. Spokojnie dwojka pojdzie mi na ultra w 4k i na moim OLEDzie pewnie bedzie wygladac kozacko i bedzie roznice widac golym okiem. Chyba poczekam tez. Zakladam ze pod koniec roku, ewentualnie na poczatku przyszlego bedzie. Jedynka wyszla na PC
  • Odpowiedz
@Akuzativ94: Pierwsza część - platyna, świetna historia i nowa rozgrywka pod względem gameplayu na rynku. Druga część pomijając zupełnie kontynuację fabuły to taka pierwsza część na nowej mapie z wieloma dodatkami.
  • Odpowiedz