@sanctioned_suicide: no ale w sumie stąd pewnie też się bierze alkoholizm i cpansko. Energylandia? Dojazd plus bilety, parking 220zl.+ To chlanska/cpanska na kilka dni a jaki wesoły człowiek będzie !!
Marzenia o domu za drogie ? Może o wyjeździe gdzieś dalej albo co tam Cię frustruje. Chwyć za szyjkę napij się wesoło zrobi się..
@niebadzogrem no ale w sumie to kto/co tutaj jest złe? Dla zwykłego człowieka czy się napije czy nie to na dom i tak go nie będzie stać, na spełnianie marzeń też nie. To jak ma być trzeźwy i smutny albo pijany i wesoły to po co ma wybierać to pierwsze?
@niebadzogrem: byłem kilka razy w energylandii. Dodaj do tego kolejki, raz grubo ponad godzinę stałem w kolejce do hyperiona. Po całym dniu tam jestem wymęczony okrutnie. Sama rozrywka spoko, ale w ciągu całego dnia ile jej łącznie jest na atrakcjach. Z godzinę?
@wooster: nie energylandia to coś innego, koncert, wyjazd, dom, rodzina wszystko co jest trudne i Ci nie wychodzi możesz zastąpić w---a i będziesz szczęśliwy ( przez chwilę ).
@wiedzminyo: no właśnie stąd się bierze alkoholizm. Jakby był drag po którym nie miałbyś zjazdu, skrzywionejnpsychy i był tani to w sumie sporo osób by to brało cały czas .
@niebadzogrem: zgadzam się, też to zauważyłem. A-----l jest po prostu najtańszą rozrywką dostępną na wyciągnięcie ręki dla przeciętnej osoby. Żeby poczuć się przez chwilę lepiej i zapomnieć o problemach można kupić flaszkę za kilkadziesiąt złotych (czy nawet kilkaset licząc całą „imprezę”) i to wystarczy. Nie musisz mieć zgromadzonego kapitału, nie musisz nic sobą reprezentować, nie musiałeś nic w życiu osiągnąć czy na coś zapracować. Po prostu idziesz do sklepu/baru/klubu wydajesz
@niebadzogrem: @pp93 chyba Sapkowski (albo Pilipiuk, nie pamiętam dokładnie): "Książka powinna być tańsza niż pół litra, żeby w ogóle można powiedzieć, że jest wybór".
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: 1000001355
PobierzEnergylandia? Dojazd plus bilety, parking 220zl.+
To chlanska/cpanska na kilka dni a jaki wesoły człowiek będzie !!
Marzenia o domu za drogie ? Może o wyjeździe gdzieś dalej albo co tam Cię frustruje. Chwyć za szyjkę napij się wesoło zrobi się..
Dla zwykłego człowieka czy się napije czy nie to na dom i tak go nie będzie stać, na spełnianie marzeń też nie. To jak ma być trzeźwy i smutny albo pijany i wesoły to po co ma wybierać to pierwsze?
Jakby był drag po którym nie miałbyś zjazdu, skrzywionejnpsychy i był tani to w sumie sporo osób by to brało cały czas .
A-----l jest po prostu najtańszą rozrywką dostępną na wyciągnięcie ręki dla przeciętnej osoby.
Żeby poczuć się przez chwilę lepiej i zapomnieć o problemach można kupić flaszkę za kilkadziesiąt złotych (czy nawet kilkaset licząc całą „imprezę”) i to wystarczy. Nie musisz mieć zgromadzonego kapitału, nie musisz nic sobą reprezentować, nie musiałeś nic w życiu osiągnąć czy na coś zapracować. Po prostu idziesz do sklepu/baru/klubu wydajesz