Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +299
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ukiss +36
Perełki z rejestru PESEL, część 3!
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)
Męskie:
* Boruch (15 osób)
* Zeus (11)
* Żilbert (3)

Po utracie pracy rok temu, wróciłem do swojej małej miejscowości. Jest tu dość sporo firm ale szukam czegoś w większym mieście. Skończyłem studia, natomiast od pewnego czasu walczę z depresją i stanami lękowymi. Od jakiegoś czasu, zauważając że mi się poprawia, zaczynam mieć awersję do ludzi i kontaktów społecznych. Przesiaduję w domu, większość czasu w ciszy albo przed TV, szukam pracy, ale wszyscy mnie zbywają. Nie mam dziewczyny i w sumie nigdy nie miałem, niby czuję jakiś wewnętrzny spokój, ale przeraża mnie fakt że prawdziwy ,,JA" nie cierpi ludzi. Wszystko wynika z traum i prześladowania jakiego doświadczyłem w dzieciństwie, tak przynajmniej mi się wydaje. Poważnie zaczynam się bać o moją przyszłość, bo z jednej strony lubię samotność, a z drugiej chciałbym mieć potomstwo i mieć możliwość zbudowania rodziny. Jakieś porady?
#zycie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
robi się to nie na żywo, tylko w Internecie: poszukaj kogoś, kto interesuje się tym samym co Ty i gotowe
jak znajdziesz kolegę to wtedy możesz wejść poziom wyżej i zacząć szukać dziewczyny
@mirko_anonim: To pierwsza rada, która mi bardzo pomogła na gorsze momenty w życiu: wyrób sobie rutynę. Nie musisz wstawać rano i iść do szkoły/pracy... ale nadal to rób. Miej rutynę. Ustaw budzik na 7:00 i idź o 23:00 grzecznie spać.
Posprzątaj przestrzeń wokół siebie i utrzymują ją w czystości.
Ogarnij się każdego ranka jakbyś miał wychodzić
Siedzenie w domu, przed telewizorem, jeszcze bardziej cię izoluje. Szukaj powodów by wyjść z domu - to może być codzienny spacer, przejażdżka rowerem, bieganie, wycieczka nad jezioro. To nie jest łatwe, ale z czasem będzie stawało się
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰