Aktywne Wpisy

Qurvinox +181
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

Po utracie pracy rok temu, wróciłem do swojej małej miejscowości. Jest tu dość sporo firm ale szukam czegoś w większym mieście. Skończyłem studia, natomiast od pewnego czasu walczę z depresją i stanami lękowymi. Od jakiegoś czasu, zauważając że mi się poprawia, zaczynam mieć awersję do ludzi i kontaktów społecznych. Przesiaduję w domu, większość czasu w ciszy albo przed TV, szukam pracy, ale wszyscy mnie zbywają. Nie mam dziewczyny i w sumie nigdy nie miałem, niby czuję jakiś wewnętrzny spokój, ale przeraża mnie fakt że prawdziwy ,,JA" nie cierpi ludzi. Wszystko wynika z traum i prześladowania jakiego doświadczyłem w dzieciństwie, tak przynajmniej mi się wydaje. Poważnie zaczynam się bać o moją przyszłość, bo z jednej strony lubię samotność, a z drugiej chciałbym mieć potomstwo i mieć możliwość zbudowania rodziny. Jakieś porady?
#zycie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
robi się to nie na żywo, tylko w Internecie: poszukaj kogoś, kto interesuje się tym samym co Ty i gotowe
jak znajdziesz kolegę to wtedy możesz wejść poziom wyżej i zacząć szukać dziewczyny
@mirko_anonim: To pierwsza rada, która mi bardzo pomogła na gorsze momenty w życiu: wyrób sobie rutynę. Nie musisz wstawać rano i iść do szkoły/pracy... ale nadal to rób. Miej rutynę. Ustaw budzik na 7:00 i idź o 23:00 grzecznie spać.
Posprzątaj przestrzeń wokół siebie i utrzymują ją w czystości.
Ogarnij się każdego ranka jakbyś miał wychodzić
Siedzenie w domu, przed telewizorem, jeszcze bardziej cię izoluje. Szukaj powodów by wyjść z domu - to może być codzienny spacer, przejażdżka rowerem, bieganie, wycieczka nad jezioro. To nie jest łatwe, ale z czasem będzie stawało się
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰