Aktywne Wpisy

wfyokyga +32
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz
Lolenson1888 +18
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz

To nawet nie jest wolnorynkowe podejście, to jest najwyższych lotów darwinizm i wyzysk społeczny.
Typ nawet banków i cyfrowych gigantów by nie opodatkował, dotacje na innowacje? A na co to komu.
On mysli ze Polska to ameryka lat 50 i w garażu można appla zbudować.
Ja myślałem, że te korwinizmy w 2025 już nie przejdą, a gosc jakieś bingo nowe stworzył xD
Mentzen się skompromitował poglądami, brakiem wiedzy i demagogią.
Morawieckiemu już ręce nie miały gdzie opadać, dosłownie musiał mu udzielić paru mini wykładów jak działają instytucje i państwo, świat i podatki, tłumaczył mu jak 5 latkowi.
Nawet niektórzy mariusze z brajton doznali dysonansu po tej rozmowie patrząc na komantarze. Sławuś to się jednak nadaje tylko na tiktoka ze swoim spojrzeniem na świat, a bezpośrednie starcia obnażają jak jest słaby
#bekazkonfederacji #polityka #pis #konfederacja #yt
źródło: 1000085305
Pobierz@kochamcovid: O to akurat nie trudno.
@mam_spanko: to był występ chyba żeby ocieplić wizerunek Morawieckiego
- Panie Premierze, dlaczego nie zawetowaliście zielonego ładu?!!?!?!??!?!?!?!
- Ponieważ wetować możemy tylko ustawę budżetową raz na 7 lat i wetować decyzje dot.
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-28 233703
Pobierz@Dr_Manhattan: przecież twój idol to intelektualna kałuża, nawet lewaczki go orają xD
@mam_spanko: Może dla tego, że jego poglądy z wolnorynkowością generalnie nie mają absolutnie nic wspólnego, ale za to naprawdę bardzo takową wolnorynkowością lubi sobie wycierać on mordę. Generalnie wolnorynkowość w tym całym jego populizmie to jest przede wszystkim to jak ''wielcy'' przedsiębiorcy mogą jeszcze bardziej wykorzystać swoich pracowników czego przykładem jest chociażby import ludzi z innych krajów do pracy którym pewnie mniej płacą, są
Jest jakieś the-best-of wycięte?
Jak chłop nie zna scenariusza i ktoś go do mowy nie przygotuje to ZAWSZE wychodzą takie kwiatki.
źródło: image
Pobierz