Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +187
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +26
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

A u nas te samoloty mają teraz realne znaczenie dla bezpieczeństwa - nie stoją sobie dla ozdoby, jak w jakimś Chile.
Pisowcy też o mało nie rozbili jednego z naszych raptem kilku Blackhawków, bo lud miał sobie pooglądać przegryzając kiełbasą z grilla.
#wojna #wojsko #lotnictwo #airshow #radom #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
@ish_waw: Trzeba przykryć samoloty pokrowcami a pilotów wysłać do domu na tapczan. Case closed.
Może lepiej jak tracimy takie kadry szkoleniowe
Prawie nikt na świecie nie angażuje samolotów bojowych w pokazy dla ludu, a my szczególnie nie możemy sobie teraz pozwolić na tak durne wytrącanie potencjału obronnego.
Ja wiem, że Amerykanie mają bardzo podobny zespół i nasz to
@ish_waw: Może po prostu warto odpuścić sobie latanie? Jak się rozjebią w powietrzu, to może to nie rekompensuje?
@ish_waw: Tak , jak nie będzie pokazów, to Bolzga będzie wielka i niepodległa, a po pokazach to nas zajmom.
Nawet zwykłego pilota samolotu bojowego nie da się odpowiednio wyszkolić w kilka lat, czyli do ewentualnej konfrontacji z kacapami tego straconego potencjału ludzkiego się absolutnie nie uda zastąpić.
Jak nie będzie F-16 na pokazach dla gawiedzi, to
No chyba że masz na myśli inną katastrofę niż M-346, bo możliwe że o czymś nie wiem
źródło: image
Pobierzźródło: obraz
PobierzHahaha, jaka odklejka.
Chłopie, przed jakimś wyścigiem F1 widziałem z 15 myśliwców i bombowiec jako urozmaicenie. Takie pokazy to norma.
Idź "żeby nie było niczego" gdzieś indziej.
@ish_waw: To żadna próba statystyczna. W następnych 10 możesz mieć odwrotnie.
@ish_waw: Typowy błąd poznawczy wynikający z kompleksów. Ty oczywiście wierzysz, że istnienie wielkiej bolzki wynika z praw fizyki i jest niepodważalne. Tymczasem umocowanie