Aktywne Wpisy

Hatsuban +307
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz
PorkaTurbo +390
#turboobrazki #portugalia #madera Fanal, położony na północno-zachodnim krańcu maderskiego płaskowyżu Paul da Serra, to jedno z najbardziej niezwykłych miejsc Atlantyku.
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
Gęsta mgła, powykręcane pnie i drzewa porośnięte mchem. Ten las jest częścią maderskiej Laurisilvy - reliktu dawnych lasów wawrzynolistnych, które w trzeciorzędzie porastały znaczną część Europy oraz rejony wokół Morza Śródziemnego. Do naszych czasów przetrwały jedynie na Maderze, Azorach i Wyspach Kanaryjskich.
Spacer tu daje poczucie
źródło: madera (4)
Pobierz

@0caffe: co 2-3h masz postój. Albo są normalne toalety, albo toytoye. Wieczorem masz zawsze dostęp do prysznica. Czasem jest to prysznic w czyimś domu, czasem w szkole, może zdarzyć się polowy, ale zawsze jest. Co najwyżej możesz trafić na zimną wodę
Komentarz usunięty przez moderatora
Choć pamiętam, że kiedyś taki normik opowiadał, że był na jakimś katolickim obozie czy coś takiego i tam się DZIAŁO.
Ja niestety utraciłem wiarę. Jestem agnostyczny. Nic nie przesądzam. Jakbym uwierzył, to bym chętnie wybrał się na taką pielgrzymkę.
Aczkolwiek ile dziś jest ludzi na takiej pielgrzymce?
@0caffe: Pielgrzymki wożą przecież swoje toitoje.