@ysztyy: Ehh ile człowiek czasu spędził na modowaniu Samsung Galaxy S2, co tydzień nowy ROM był instalowany, aż w końcu tak się skończyło, że go ucegliłem na ament [*]
@ysztyy: A i tak najmocniej zabezpieczona jest aplikacja Mcdondla. Jak ona zadziała to wszystko zadziała. Nawet aplikacje banku z roota sobie nic nie robiły, a jak już to ukryty tryb i działa.
Ehh ile człowiek czasu spędził na modowaniu Samsung Galaxy S2
@Salvia_rosmarinus: miałem S1 i Cyanogenów tyle, że głowa mała, ale jak parę razy do roboty zaspałem bo aplikacja zegarka z budzikiem się w nocy zawiesiła to sobie dałem spokój xD
@Ddudu żeby mieć YouTube i cały internet bez reklam wystarczy przeglądarka Brave. Nie widzę sensu bawienia się w revanced itp, ale może są tam jakieś super opcje o których nie wiem.
źródło: IMG_5187
PobierzJakieś praktyczne zastosowanie dla sideloading?
Ja uważam YouTube Premium i mam spokój ma wszystkich urządzeniach i desktopie
na kimś muszą zarabia xd
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: płacisz i tak nie masz pomijania bloków sponsorowanych, zapowiedzi, blokady np. shortów.
@Salvia_rosmarinus: miałem S1 i Cyanogenów tyle, że głowa mała, ale jak parę razy do roboty zaspałem bo aplikacja zegarka z budzikiem się w nocy zawiesiła to sobie dałem spokój xD
lineage os później tak samo
@totem_lesnych_ludzi: grayjay słabo sobie radzi z chromecastem, ale nie tego dotyczył mój komentarz.