Wpis z mikrobloga

✨️ Schizoidalność a socjopatia: nowe odkrycia
Okazuje się, że nie mam osobowości schizoidalnej. Ulżyło mi z tego powodu. Okazuje się, że jestem tylko socjopatycznym ukrytym narcyzem jak Józef Stalin - mój nowy idol. Chłód?
#przegryw #schizoid #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Van-der-Ledre: Nie zapominaj o ukrytym narcyźmie. Dzięki któremu mogę dyskretnie manipulować otoczeniem (skuteczniej bo mniej zauważalnie niż jawny narcyzm). Stalin stworzył imponujący system największej na świecie totalnej kontroli, a władzę przejął dopiero w wieku 50 lat. To daje mi nadzieję , że mam jeszcze czas. Poza tym jestem sigmom i ukrytym geniuszem.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Van-der-Ledre Stalin był mściwy i pamiętliwy jak Ja. Np po 11 latach wygnania zdjął Trockiego, albo np Żukow nie bał się kwestionować rozkazów Stalina więc kiedy Żukow nie był mu już potrzebny Stalin nie obsadził go na żadnym ważnym stanowisku. Wykorzystał Żukowa jak pionka. Stalin jest przykładem chłopa który powoli budował swój sukces, a nie oskiegiego który wszystko dostał od rodziców. Prawdziwy wzór.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
  • Odpowiedz