Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +187
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz
BobekRobek +26
Czacie to xD Goście zarabiający kilkanaście tysięcy z domu narzekają, że ktoś im każe wrócić do biura bo są nieefektywni i jest wielkie larum o problemy pierwszego świata i muzykę z YouTube. MAŁO MAŁO.
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że
Koszty kosmiczne, pensje coraz większe a efektywność coraz mniejsza.
Ale jak to, koniec robienia w czasie pracy porządków w domu albo chodzenia z psem na spacery?
Większość IT i korpoludków sama się tutaj chwali, ze nic nie robi, że

Tatuażysta raczej jest wzięty i codziennie widzę wpół rozebranych ludzi wychodzących w czasie sesji na papierosa przed ten budynek.
Wczoraj była taka sytuacja, że patrzę a tu wychodzi takie ciacho, mega przystojny, wyrzeźbiony, z jakimiś dziarami, robił sobie rękaw jakiegoś smoka, super to wyglądało.
Widział, że go obczajam i się do mnie uśmiechnął, odległość to jakieś 10 metrów, może 15?
Problem jest taki, że mam zaburzoną perspektywę jak patrzę w to miejsce i byłam ciekawa ile może mieć wzrostu ten ziomek.
Wyczaiłam, że stoi przy takiej kratce w ścianie od gazu albo prądu i nad nią są trzy okrągłe wywietrzniki, czubek jego głowy był gdzieś na tej wysokości.
W czasie przerwy wyszłam sobie, podchodzę do tej kratki, a tu te wywietrzniki są na wysokości mojego nosa…
#pracbaza #heheszki #niebieskiepaski #rozowepaski
Za niska na modeling i to ładnych parę cm
Chociaż z 5cm wyższy musi być chłopak od baby
Komentarz usunięty przez moderatora
Serio takie duże wymaganie te 5cm?
Wzrost? To problem dla kobiet, które stoją.
Jak przyjdzie co do czego to Twoja głowa będzie na wysokości jego "wywietrznika"
@Hopsa: Niby dlaczego?
Najważniejsze to się tym nie przejmować, bo to widać. Ktoś kiedyś dobrze powiedział że wzrost to nie problem chyba że facet robi z tego problem.
Nie czuję pociągu do niskich facetów, nic z tym nie zrobię, fajnie jest się całować i przytulać z wysokim facetem, a to dopiero wierzchołek góry lodowej
Raczej wysoki wzrost u faceta jest tym samym co chude ciało u dziewczyny, czyli coś co jest jakimś tam wyznacznikiem atrakcyjności
@Hopsa: Nie jest. Typowa kobieta jest normalnych proporcji, typowy facet typowego wzrostu. Jest też taka różnica, że brak prawidłowych proporcji aka otyłość jest niezdrowa i ludzi będzie to prawidłowo odpychać. Wzrost 170 czy nawet 160 nie jest objawem braku zdrowia. Pociąg do osób wyłącznie wyższych lub wyłącznie wyższych od
źródło: 1000091681
Pobierz@Hopsa: a baba musi gotować, prać i sprzątać ¯\(ツ)/¯