Wpis z mikrobloga

Mam w pracy widok z okna na przeciwny budynek, w którym jest studio tatuażu.
Tatuażysta raczej jest wzięty i codziennie widzę wpół rozebranych ludzi wychodzących w czasie sesji na papierosa przed ten budynek.

Wczoraj była taka sytuacja, że patrzę a tu wychodzi takie ciacho, mega przystojny, wyrzeźbiony, z jakimiś dziarami, robił sobie rękaw jakiegoś smoka, super to wyglądało.
Widział, że go obczajam i się do mnie uśmiechnął, odległość to jakieś 10 metrów, może 15?

Problem jest taki, że mam zaburzoną perspektywę jak patrzę w to miejsce i byłam ciekawa ile może mieć wzrostu ten ziomek.
Wyczaiłam, że stoi przy takiej kratce w ścianie od gazu albo prądu i nad nią są trzy okrągłe wywietrzniki, czubek jego głowy był gdzieś na tej wysokości.

W czasie przerwy wyszłam sobie, podchodzę do tej kratki, a tu te wywietrzniki są na wysokości mojego nosa…

#pracbaza #heheszki #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hopsa, @lycaon_pictus: Raczej nie musi. To raczej osobiste wymagania (choć bardzo częste). Sam jestem niewysoki ale nie mam problemu z umawianiem się z wyższymi kobietami.
Najważniejsze to się tym nie przejmować, bo to widać. Ktoś kiedyś dobrze powiedział że wzrost to nie problem chyba że facet robi z tego problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@lycaon_pictus
Nie czuję pociągu do niskich facetów, nic z tym nie zrobię, fajnie jest się całować i przytulać z wysokim facetem, a to dopiero wierzchołek góry lodowej
  • Odpowiedz
Raczej wysoki wzrost u faceta jest tym samym co chude ciało u dziewczyny, czyli coś co jest jakimś tam wyznacznikiem atrakcyjności

@Hopsa: Nie jest. Typowa kobieta jest normalnych proporcji, typowy facet typowego wzrostu. Jest też taka różnica, że brak prawidłowych proporcji aka otyłość jest niezdrowa i ludzi będzie to prawidłowo odpychać. Wzrost 170 czy nawet 160 nie jest objawem braku zdrowia. Pociąg do osób wyłącznie wyższych lub wyłącznie wyższych od
  • Odpowiedz