Wpis z mikrobloga

Dziś na reddicie: facet w barze, dostał numer od dziewczyny, chciał ją zaprosić do siebie - nie wyszło bo chciała zostać, poszedł sobie, następnego dnia telefon i kawa, zaczęli randkować.
Po jakimś czasie dowiedział się że 45 minut po jego wyjściu poszła się przespać z kimś innym.
Komentarze? "Była wtedy wolna", "jesteś niepewny siebie, krucha męskość", "nie zrobiła niczego złego, to nie twoja sprawa", "to ty wygrałeś bo to z tobą jest w związku", "terapia". Żeby nie było - jakieś męskie że ma prawo czuć się z tym źle też są, ale nie jest to ilość kosmiczna i plusowana w porównaniu do reszty.
https://www.reddit.com/r/AskMen/comments/1n23zjt/girlfriend_slept_with_a_guy_at_the_same_bar_that/
A wy co myślicie?
#redpill #blackpill #przegryw #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #reddit
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Usmiech_Niebios: Nic złego nie zrobiła xD I co to zmienia, wtedy miała vibe na przypadkowe ruchanie z tamtym, a kolejnego dnia chciała poznać lepiej tego drugiego. Rozumiem ze mógł poczuć się gorszy bo jednak na ONS wybrała innego.
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Natura. Przyjstony i atrakcyjny gość miał ją odrazu, a on się musiał starać. Dla nieświadomego blackpilla normika to trudne do przełknięcia, że jest gorszy. Jeszcze próbują mu sprzedać cope, że to on jest wygrywem bo to on jest w związku, a nie typ, który zrobił jego przyszłą dziewczynę kilka godzin po jej poznaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Szczerze to nie wiem, nie wiem czy jaka kolwiek odpowiedź na pytanie, które zakłada ze mam postawić się w zupełnie innej sytuacji niż moja będzie szczery. W sensie bardzo rozumiem ze ten gość z randki może czuć żal ze jednak to nie jego wybrała na ONS.
  • Odpowiedz