Aktywne Wpisy

To już 112 dzień mojej tułaczki . Wczoraj było chyba epicentrum kryzysu siły , ledwo co szedłem już z samego rana, pomogła cała laska kiełbasy niby peperoni. Miałem zjeść tylko kawałek na zamoczenie zęba , ale poszła cała . Potem walnąłem się w trawę tam gdzie akurat zatrzymałem się na chwilę . Odzyskałem siły po pół godzinnej drzemce , i czułem się o wiele lepiej. Jedynie pod wieczór znów opadłem z sił
źródło: image_picker_9401CF0F-FD77-4C24-B2DA-6EEAFCD0D576-11406-0000014F8357BB2F
Pobierz
Vezz +2
#kiszak
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmując lata koło pindola? Nie grzeje mnie ta gra
Takie luzne pytanko do szanownego grona ekspertow ode mnie nie zwiazane z kiszakiem, ale za to zwiazane z gejmingiem. Taguje tylko kiszak bo na innych tagach jest pelno gamingowych turystow na ktorych opinii mi nie zalezy.
Tutaj moze zaznacze, ze moje odczucia takie byly na dlugo przed wszelakimi leakami i dziwnymi akcjami Rockstara.
Czy tylko mi GTA 6 delikatnie rzecz ujmując lata koło pindola? Nie grzeje mnie ta gra

Czesto od dziewczyn slyszalem ze jestem taki „grzeczny” i „spokojny” chlopak xD Co to znaczy? Zanim jakis przegryw powie ze „pewnie jestes nudny” to nie, bo dziewczyny chcialy sie spotykac, normalnie smieszkowalismy, nie bylo zamulania. Znajomosci zdarzalo sie ze konczylem ja. Czy to chodzi bardziej o wyglad? Bo mam taki chlopiecy? Co w ogole robia ci „niespokojni”? Jak sie zachowuja? Bija te laski czy co? xD #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@ChamskoCytuje co to znaczy miekkosc? Ze mam miekkie rece czy co? Badz konkretny
@ZeroCukru ale ja to wszystko potrafie o czym piszesz. W zyciu codziennym jestem dominujacy, w lozku jestem ulegly ale nie mam problemu czegos inicjowac.
@centerario mowisz duzymi ogolnikami. W jakis sposob mam zdominowac i sponiewierac dziewczyne ktora widze np
Jest dużo takich sytuacji. Jak się z czymś nie zgadzasz to dosadnie to mówisz. Stawiasz granice tam gdzie ktoś na Ciebie wjeżdża. Nie boisz się konfrontacji (głównie słownej ale i nie tylko) jeżeli ktoś Ci wchodzi na głowę. Nie traktujesz siebie niżej niż innych. Jak podoba Ci się