Aktywne Wpisy

siodemkaxx +243
#rolnictwo #ogrodnictwo #jedzenie
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze
szykujcie portfele na tegoroczne zakupy owoców i części warzyw, 4 noc pod rząd dokończyła zniszczeń, w wielu miejscach temperatura do szła do -8/-10, straty w większości gatunków 95-100%
zanim się zesracie w komentarzach to odpowiadam na najpopularniejsze:
1. nie, nie dało się ubezpieczyć, żadna firma nie oferowała ubezpieczeń owoców od przymrozków
2. nie, przy takich mrozach nie dało się ochronić, bo nawet najlepsze

baemaj +616
20 lat temu w polskim slangu młodzieżowym dominowały: beka, maniura, przychlast, żal kropka pl, kozacki, czaisz.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.
niemożliwe, że jestem już tak stara i niektórych słów używam do dziś. ._.

Czesto od dziewczyn slyszalem ze jestem taki „grzeczny” i „spokojny” chlopak xD Co to znaczy? Zanim jakis przegryw powie ze „pewnie jestes nudny” to nie, bo dziewczyny chcialy sie spotykac, normalnie smieszkowalismy, nie bylo zamulania. Znajomosci zdarzalo sie ze konczylem ja. Czy to chodzi bardziej o wyglad? Bo mam taki chlopiecy? Co w ogole robia ci „niespokojni”? Jak sie zachowuja? Bija te laski czy co? xD #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@ChamskoCytuje co to znaczy miekkosc? Ze mam miekkie rece czy co? Badz konkretny
@ZeroCukru ale ja to wszystko potrafie o czym piszesz. W zyciu codziennym jestem dominujacy, w lozku jestem ulegly ale nie mam problemu czegos inicjowac.
@centerario mowisz duzymi ogolnikami. W jakis sposob mam zdominowac i sponiewierac dziewczyne ktora widze np
Jest dużo takich sytuacji. Jak się z czymś nie zgadzasz to dosadnie to mówisz. Stawiasz granice tam gdzie ktoś na Ciebie wjeżdża. Nie boisz się konfrontacji (głównie słownej ale i nie tylko) jeżeli ktoś Ci wchodzi na głowę. Nie traktujesz siebie niżej niż innych. Jak podoba Ci się