Wpis z mikrobloga

✨️ Co to znaczy być "grzecznym" chłopakiem?
Czesto od dziewczyn slyszalem ze jestem taki „grzeczny” i „spokojny” chlopak xD Co to znaczy? Zanim jakis przegryw powie ze „pewnie jestes nudny” to nie, bo dziewczyny chcialy sie spotykac, normalnie smieszkowalismy, nie bylo zamulania. Znajomosci zdarzalo sie ze konczylem ja. Czy to chodzi bardziej o wyglad? Bo mam taki chlopiecy? Co w ogole robia ci „niespokojni”? Jak sie zachowuja? Bija te laski czy co? xD #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jakkolwiek dziwnie to nie brzmi, to najpewniej brakuje Ci pierwiastka nieprzewidywalności i dominacji. Być może potrafisz słuchać, ale nie stawiasz granic, jesteś przewidywalny, co za tym idzie w dłuższej perspektywie po prostu nudny. Nie chodzi o to, żeby być bucem. mówisz to co myslisz, nawet jeśli jej się to może nie spodobać.Umiesz odejść, jak coś Ci nie pasuje. Potrafisz wejść w konflikt, jeśli trzeba. Spokój to atut, o ile
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to zależy, bo chłopięcy wygląd tylko zwiększa odczucie takiej delikatności i p----------i. A co do charakteru, to po prostu brakuje Ci dominacji, to ty masz poniewierać samicą i nią rządzić nie na odwrót. Samice chcą samców, którzy je będą prowadzić i narzucać im swoje życie. Jak baby nie zdominujesz to zaczyna jej odpierdzielać
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kochamajfony no czyli wychodzi na to ze jestem tym normalnym
@ChamskoCytuje co to znaczy miekkosc? Ze mam miekkie rece czy co? Badz konkretny
@ZeroCukru ale ja to wszystko potrafie o czym piszesz. W zyciu codziennym jestem dominujacy, w lozku jestem ulegly ale nie mam problemu czegos inicjowac.
@centerario mowisz duzymi ogolnikami. W jakis sposob mam zdominowac i sponiewierac dziewczyne ktora widze np
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli babki mówią Ci, że jesteś "grzeczny i spokojny chłopak" to pewnie nie widzą tej twojej dominacji w życiu codziennym xd
Jest dużo takich sytuacji. Jak się z czymś nie zgadzasz to dosadnie to mówisz. Stawiasz granice tam gdzie ktoś na Ciebie wjeżdża. Nie boisz się konfrontacji (głównie słownej ale i nie tylko) jeżeli ktoś Ci wchodzi na głowę. Nie traktujesz siebie niżej niż innych. Jak podoba Ci się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czasem może to być brak zdecydowania w chwili kiedy kobieta tego oczekuje np. złapanie ją za rękę podczas spaceru, siedzenia przy stole. Docinka w żarcie, gadanie na tematy intymne. Żeby nie czuła, że traktujesz ją jak jajko i nie jesteś autentyczny.
  • Odpowiedz