Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 40.5% (47)
- Nie 41.4% (48)
- Nie wiem 18.1% (21)

yourgrandma +23
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Gurenge (Demon Slayer) 32.3% (80)
- Hadaka no Yuusha (Ousama Ranking) 8.5% (21)
- Król Szamanów (wersja polska) 45.2% (112)
- Mukanjyo (Vinland Saga) 14.1% (35)

Ostatnio poznałem dwóch chłopaków w pracy którzy idą na studia informatyczne... I ku mojemu zdziwieniu i jeden i drugi nie wie za bardzo co to Linux oboje nie umieją programować w żadnym języku, obsługa sieci na poziomie zero, jeden z nich ma problem w wyszukiwaniu prostych rzeczy na google... Pamiętam jak te 25 lat temu jak się chciało studiować informatykę to trzeba było już coś umieć. Serio tak się wszystko zmieniło? Czy kolesie na studiach zderza się z rzeczywistością?
@Icon_of_sin: a to nie po to idzie się na studia, by się nauczyć? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Tak na prawdę wystarczy mieć wiedzę ze szkoły średniej z
Chyba że zasada jest taka że w Polsce trzeba iść na studia i jak się ich nie zda to jest się nieogarem bo tylko papierek i tytuł się liczy, jak za starych dobrych czasów bo tam mentalnie utkwiła całość polskich uczelni i wykładowców.
Swoją drogą, na polskich polibudach są setki studentów na informatyce którzy pozdawali każdy, ale to