Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sophos +3
Czas na mały coming out. Chyba dojrzałem już do tego.
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi
Czasami pozwalam sobą manipulować. Znam wszystkie techniki manipulacji i pozwalam — tylko wtedy, kiedy mi się to opłaca.
Czasami udaję, że wierzę w kłamstwo, mimo że wiem, że mnie okłamują. Czasami udaję głupszego niż jestem. Właściwie zazwyczaj, bo tak jest wygodniej.
I choć mam dwie cechy socjopatyczne, można mnie skrzywdzić. Bo czasami cierpię.
Moje AD(H)D ma jednak swoją funkcję: kiedy dotknę dna albo ktoś skrzywdzi

Niby AI to bajka, nie sprawdza się, same koszta, nie zastąpi seniora itd - a linkedin jest pełen ludzi open-to-work. Tutaj mamy przykład seniora specjalisty, który siedzi w branży z pasji, 7 lat stazu, mgr inż informatyki, skill i exp z technologiami które pokrywają się z większością ofert, dobry social skill. W dodatku to nie jakiś tam bootcamper tylko pasjonat który ogarnia, koduje od wielu lat. Ma mnóstwo certyfikatów podpiętych po linkedin
I co? Gość od roku szuka pracy. Senior 7 lat expa mgr inż informatyki! Takich ludzi są tysiące
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza
źródło: DATA
Pobierzjak daje takie ikonki w wypowiedziach typu 1 zdanie<ENTER> to widać, że typ jest n---------y mózgowo mimo 1488 certyfikatów
https://www.youtube.com/watch?v=22bm3XPAy0Q&ab_channel=BEZROBOTNY
Kanał tego typka.
@GomiGomi: bardzo dobry ziomek, pasjonat, specjalista. Oglądałem jego filmy, to jest taka osoba z którą chciałoby się pracować, nie byłoby konfliktów w zespole
@elo_kebab: no po ch#ju ogarnia jak od roku nikt go nie chce zatrudnić xD