Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +407
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

johnshepard2000 +47
Ciąg dalszy spowiedzi gotki. Twierdzi, że jest prześladowana i nękana. Jej bad boy by powiedział, że taka jest cena funkcjonowania w Internecie XD Ciężko współczuć.
#kiszak
#kiszak

źródło: 1000001443
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@a_maze: cherrypicking który uprawiasz ma taki sam zerowy sens jak wyciąganie z biblii słów Jezusa Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz albo jeszcze dosadniejsze Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy (Mt 10, 34-36).
@JakubKKKKKK: ale wystarczy pojechać do Czech, jednego z najbardziej zateizowanych krajów świata.
Rozumiem że to też kraj upadły jest?
W czym Polska nie upadała skoro jest w UE, które jest narzędziem wallstreet do depopulacji?
@Lohengrin: ten cytat z Mt 10 podkreśla w przerysowany sposób, że wiara jest ważniejsza od doczesnego życia. To z mowy motywacyjnej Jezusa do najgorętszych wyznawców, którzy mają ponieść jego słowa w świat. Tak, można to nazwać sekciarstwem. I nie, nie oznacza że chrześcijaństwo jest religią nienawiści. Dokonałam dokładnie takiego samego zabiegu jak op, żeby pokazać jak bardzo jest to bez sensu.
@a_maze: ten talmud to jak nasz stary testament. żona cie zdradziła - do piachu, o kochanka też do piachu. Ale wcześniej tortury.
@Ulyssos: na poziomie pism nie, a tego dotyczył mój wybiórczy cytat z biblii, który był tak samo ewidentnym wydłubywaniem rodzynek jak obrazek opa o talmudzie. Nie bronię talmudu ani biblii, w ogóle nie oceniam tu żadnej religii, po prostu wskazuję intelektualną słabość bieda-argumentacji opa.
@elvar: Chetnie. Chetnie zobacze to o czym piszesz. Wkleisz czy to tylko Twoje urojenia?
Swoja droga tez mi niektore wydaja sie zbyt glupie by mogly byc prawdziwe ale to ty zarzucasz nieprawde wiec moze cos na poparcie swoich slow?
@gorzki99: Żyd może współżyć z dzieckiem, o ile dziecko nie ma więcej niż 9 lat.