mirko_anonim mirko_anonim 24.08.2025, 20:26:40 0 + ✨️ Jak zacząć rozmawiać z dziewczynami na Snapchacie? ⒾBijcie brawo. Nic nie robiłem w kierunku związków przez 20 parę lat z powodu leków to teraz piszę do losowych dziewczyn na snapchacie.A miałem nie być desperatem.#samotnosc #zwiazki〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: RamtamtamSi❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projektPokaż spoiler
WolvvloW WolvvloW 24.08.2025, 20:31:14 via Android 0 + @mirko_anonim to nie pisz kiedyś czytałem taką książkę o podrywie kijowa, jak wszystkie, ale był fajny trening śmiałości/otwartości
WolvvloW WolvvloW 24.08.2025, 20:32:38 via Android 0 + @WolvvloW https://www.swiatksiazki.pl/ksiega-zwiazkow-podrywu-i-seksu-dla-mezczyzn-wydanie-ii-6602294-e-book.html
PetalMind PetalMind 24.08.2025, 20:34:16 via Wykop 6 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
LetticeDeVries LetticeDeVries 24.08.2025, 22:33:58 via Android 2 + @PetalMind boskie, ja bym się umówiła (。◕‿‿◕。)
PetalMind PetalMind 24.08.2025, 22:38:26 via Wykop 0 + @LetticeDeVries: wiem, dobry z mordy jestemTo nawet mogę zapytać czy zrobić z ciebie swoją prywatną fontannę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
LetticeDeVries LetticeDeVries 24.08.2025, 23:02:15 via Android 1 + @PetalMind ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Bijcie brawo. Nic nie robiłem w kierunku związków przez 20 parę lat z powodu leków to teraz piszę do losowych dziewczyn na snapchacie.
A miałem nie być desperatem.
#samotnosc #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
kiedyś czytałem taką książkę o podrywie
kijowa, jak wszystkie, ale był fajny trening śmiałości/otwartości
To nawet mogę zapytać czy zrobić z ciebie swoją prywatną fontannę ( ͡° ͜ʖ ͡°)