Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +41
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +123
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

#bekazlewactwa #bekazfajnopolactwa #bekazpodludzi
źródło: Screenshot_20250824_075937_X
Pobierzźródło: Screenshot_20250824_080005_X
PobierzNie jestem w stanie zliczyć ile razy wracając nocą do domu w Berlinie i lukrując w socjalach jakaś konserwa mi tłumaczyła żebym pojechał na zachód do takiego Berlina i zobaczył jak tam niebezpiecznie i ludzie nocą się z domów wychodzić boją to zmienię swoje zdanie… za każdym razem żenujące
Dokładnie tak jest konserwo. Tak samo jak piwniczak z tegu przegryw g---o wie o tym jak wygląda życie na zewnątrz tak samo konserwa dla której jedynym dużym miastem jest Warszawa g---o wie o świecie
Nie dzięki zrezygnuje z tego prezentu. Dla mnie to nie luksus więc zachowaj dla siebie