Wpis z mikrobloga

@Tokko co ty taki agresywny jesteś? XD
Najbardziej podoba mi się ta implikacja, niedosłowna oczywiście że to dla mnie jedynym dużym miastem jest warszawa tak? Dobrze myślę kwiatuszku?
  • Odpowiedz
@Tokko ok, to zostawię cię w tym przekonaniu żebyś się nie upsychotycznił. Małe główki mogą czasem mieć problem z przyswojeniem czegoś burzącego porządek urojonego świata. Tylko się dobrze wyśpij na jutro
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: typie ale ty jeszcze nic nie napisałeś co ktoś mógłby przyswoić xDDD twoje dotychczasowe komentarze to ironiczne wyśmianie posta, pytanie o sranie i pytanie o to co napisałem xDDD co ja mam przyswajać? To pytanie o srajtaśme? XD
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: no ale cham z powiatu wie lepiej jak świat wygląda niż fajnopolaczek co jeździ po świecie i co gorsza chcą go w tym świecie, co nie?

teraz zagłosuj na nawrockiego, utnij sobie palca czy zacznij wspierać rosję na złość tym światowym fajnopolaczkom

• Odpowiedz
@hipokryzjawkutos: co ma jedno do drugiego. Koles pisze o tym, ze Polacy ze wsi (ale w innych krajach tez tak jest na wsi) mało widzieli a sie mądrzą jak to świat nie wyglada. Nie pisze nic o tym, czy gdzies jest czysto czy bezpiecznie.
A w ogóle Ty mieszkałeś chociaż rok w Paryżu?
  • Odpowiedz
  • 4
@smutny_kojot Fajnop0lak czy nie, racje tutaj akurat ma. Caly jego wpis to niezly wysryw i pokaz kompleksow, ale z p0lakami co wszystko wiedza najlepiej w dupie bedac i gowno widzac to sie akurat nie pomylil
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Ale to prawda. Wielokrotnie słuchałem, jak o płonącym zachodzie mówią ludzie oglądający republika today, czy russia today, jeden pies. Ludzie, którzy raz na kilka lat opuszczają swoje województwo.
I nie wiem, jakim przypadkiem, w większości to ludzie słabo wykształceni. Ale nie wolno o tym mówić, bo się obrażą i zagłosują na PIS.
Po wizytach na płonącym zachodzie, chciałem, żeby Polska tak płonęła. (sarkazm).
  • Odpowiedz
  • 2
@smutny_kojot a po co mam jechać do Francji?

Żeby podziwiać upadek zachodniej kultury niszczonej przez dzikusów z pustyni przed którymi państwo kłania się w pas?
  • Odpowiedz
fajnop0laczek

@smutny_kojot: no też właśnie dlatego ludzie którzy naprawdę mają łeb na karku i mogli by coś zmienić na lepsze w Polsce stąd uciekają. I nie ma się co dziwić że wracać tu nie chcą.
  • Odpowiedz