Aktywne Wpisy
ArtBB +221
Powiedzcie mi, że to nie jest kasta xD
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
źródło: 1000015666
Pobierz
1-1-1-1 +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#bekazlewactwa #bekazfajnopolactwa #bekazpodludzi
źródło: Screenshot_20250824_075937_X
PobierzNajbardziej podoba mi się ta implikacja, niedosłowna oczywiście że to dla mnie jedynym dużym miastem jest warszawa tak? Dobrze myślę kwiatuszku?
Gdzie ty agresje
teraz zagłosuj na nawrockiego, utnij sobie palca czy zacznij wspierać rosję na złość tym światowym fajnopolaczkom
@smutny_kojot: Klasyczny urojony bait.
@Hylfnur: zrobione
Aż tak widać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 8ke34ry
PobierzA media prezentują niewielkie części tego Świata.
A w ogóle Ty mieszkałeś chociaż rok w Paryżu?
@kidi1: A co jeśli on to pisze, screeny robi i udostępnia?
źródło: IMG_5429
PobierzI nie wiem, jakim przypadkiem, w większości to ludzie słabo wykształceni. Ale nie wolno o tym mówić, bo się obrażą i zagłosują na PIS.
Po wizytach na płonącym zachodzie, chciałem, żeby Polska tak płonęła. (sarkazm).
Żeby podziwiać upadek zachodniej kultury niszczonej przez dzikusów z pustyni przed którymi państwo kłania się w pas?
@smutny_kojot: no też właśnie dlatego ludzie którzy naprawdę mają łeb na karku i mogli by coś zmienić na lepsze w Polsce stąd uciekają. I nie ma się co dziwić że wracać tu nie chcą.