Aktywne Wpisy

uncle_freddie +371
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

czerwony_kmer +305
Dlaczego parkowanie pojazdów o DMC > 2,5 t jest nielegalne w polsce. Doskonały przykład widoczny na zdjęciu. Nowy chodnik już zniszczony przez dostawcę. On dostanie co najwyżej 100 zł mandatu, a naprawa chodnika wyniesie przynajmniej kilka tysięcy. Oczywiście go zgłosiłem, ale na odpowiedź SM jeszcze trochę poczekam.
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
pozdrowienia dla chłopskorozumowca @chudykbr
#samochodoza #uprzejmiedonosze #konfitura
źródło: zniszczony chodnik
Pobierz

#przegryw #depresja #zalesie #divyzwykopem
Pocieszę Cię, jak masz żonę i dziecko to tak samo z----------z do pracy, tylko przed i po masz jeszcze drugi etat przy dziecku i wkoło domu, ostatecznie mając 30-60 minut "czasu wolnego" (czyli na prysznic i przygotowanie się do pracy) dziennie. Na "przytulanie" i tak nie ma czasu ani ochoty bo oboje jedziecie na czterech godzinach snu od półtora roku a chlać nie wolno, bo awantura.
źródło: f167faf2c75437d4f4ba2cf475150e36c706bfa66715aa68a52182c6a5964c85
Pobierz@Jezus_Choroszcz:
Może i ugotujesz, tylko dziecka żal a tyle czasu wolnego aby wydobrzeć co by młody ojca nie oglądał n------------o to nawet najświętsza kobieta nie da.
źródło: comment_1668035451xyxkwb9XtWLhQHfiqwhkkl
Pobierz@Jezus_Choroszcz:
No dwa piwa przy gotowaniu obiadu to nie chlanie, tylko wypicie dwóch piw, choć dalej jest wątpliwe moralnie gdy dziecko to widzi. Chlanie z definicji jest spożyciem ponad miarę i zdrowy rozsądek.
Przyznam jednak, że Twój
Zony nie mam chyba ze cudze ;)
W domu gotuje kazdemu domownikowi, mialem kiedys niepisany uklad z typem co zostawial mi obiad gdy odwiedzalem jego zone (wiedzil i tolerowal tj.kukold) a ja mu za to browarki zostawialem.
Kiedys moj niedoszly tesc mowil 'jak juz music tu przychodzic to chociaz p--o kup' 🙃
Jezu Chryste, co za patola...