Wpis z mikrobloga

#samotnosc #pytaniedoeksperta #meskasamotnosc
Czy to jest dziwne, że nie potrafię sam iść do kina, na siłownię, do knajpy oraz do kawiarni, bo czuje się sam dziwnie? Nie mam znajomych i czuje się idiotycznie idąc tam. Nigdy nie byłem na urlopie, bo głupio by było wyjechać samemu
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elDomino na siłce jak jestem to czasami idę posiedzieć w kiblu samemu bo się dziwnie czuję, a jak jest pełno ludzi na siłowni to już totalna masakra z 20 minut na bieżni i do domu bo mnie przytłacza ta pełność osob.
  • Odpowiedz
Moje patenty na to, żeby unikać jedzenia samemu w restauracjach, ponieważ dla mnie to też najbardziej krępująca czynność podczas urlopu w pojedynkę:
-zamówienie dużej pizzy na wynos/z dowozem do miejsca zamieszkania, dzięki temu obiad mam zapewniony na 2 dni
-jedzenie kebabów, zapiekanek, nuggetsów, frytek belgijskich. W wakacyjnych miejscowościach jest pełno budek gdzie sprzedają takie jedzenie, można spokojnie odejść z tym jedzeniem i zjeść na ławeczce,
-w Żabce sprzedają gotowe obiady do odgrzania
  • Odpowiedz
@elDomino: mysle, ze nie ma w tym nic dziwnego, gdy jestes sam w miejscu, ktore cie jako tako niezbyt interesuje. Mam na mysli to, ze jezeli idziesz na silke zrobic trening, to nie powinno byc problemu ze idziesz tam sam. Gorzej jezeli bys szedl np do klubu na impreze sam, a nie lubisz klubow. Ja przynajmniej tak mam, musi byc ten element zainteresowania, wtedy moge byc sam i sie nie
  • Odpowiedz
Wiesz co, nie wiwm. Dużo osób nie lubi być gdzieś samemu. Ja b lubię na przykład. Teraz na wyjeździe ze znajomymi jak chodzimy po gorach to oddałam sie od nich na większości tras... Także różnie.
  • Odpowiedz
@elDomino: Cóż czasem się przegrywa czasem wygrywa.Czasem non stop przegrywa.Ale stoicy proponowali żeby wszystko mieć to w dupie.Tylko w ładniejszych słowach.Miej to w dupie
  • Odpowiedz