Aktywne Wpisy

HoroLive +272
Sprawdzam sobie teraz te szlachetne paczki. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Chlop 28 lat, baba 33 (oczywiscie baba nie robi, ok zajmuje się dziecmi), ale mieszka z nimi babka 58 lat (standardowo, boli rączka albo dupka i nie mogę iść pracować). Dochód prawie 11k udokumentowany, a pewnie z mopsu jeszcze tam jakieś dary dostają. I co ? Chcą Pralko suszarke! Lodówke min 195cm, zastawy obiadowe, garnki, vouchery, zabawki. Jakby tak policzyć,

TomcioPalushek +211
źródło: 1000000115
Pobierz

Podasz listę?
@falden polityki nie mieszajmy, nasi politycy wcale nie są lepsi, zresztą w ukrainie zełeński ma znikome poparcie.
Osobiście nie zauważyłem, wcześniej bywałem często w takim krakowie np. i poza obcym językiem nic złego nie doświadczyłem, ale krakow to takie multikulti tam język ukraiński nawet się zbytnio nie wyróznia. Możesz napisać
@Zeddicullus: Nie lubi ich dno drabiny społecznej, bo wylewają sobie życiowe frustracje na kimś który w ich mniemaniu w końcu jest od nich gorszy, w tym wypadku osiągnięciem tej patologii którym się w końcu mogą czymś wywyższyć jest przypadek urodzenia się akurat w Polsce
To nie znajdziesz odpowiedzi.
Racja, jednak Bandera jest wychwalany nieco bardziej. U nas podobniej wychwalany jest Bonaparte, ale to nawet nie jest Polak
A jeśli miałbym wymienic cechy ukraińców, które są nieco irytujace
@Zeddicullus: bo do dziś gloryfikują bandytów nazistowskich z UPA. Starczy czy mam wymieniać dalej?
@dominh: bestia z wadowic
źródło: temp_file6540526763840506017
Pobierzźródło: NTmqUONO0CDbH5yxfJhTtULUQVz0T0ZN
Pobierz