Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dziglipaf: Przecież ci właśnie tłumaczę że w tej teorii dokładnie o to chodziło, bo zaraz tatuś powie że w sumie to syn strzelał tylko zaiste nie trafił i będzie po imprezie. Nie mówię że musiał strzelać tylko że towarzyszył w ramach zwalenia winy na młodego.

? A co do poprawczaka wydaje mi się że dla dziecka z dobrego domu to nic przyjemnego

Praca na polu a już przy x-nastu hektarach
  • Odpowiedz
@Antybuka: miałem raz w życiu nieprzyjemność obcowania z tym środowiskiem i takiego stopnia ochlania i w-------a na przepisy nie widziałem nigdy więc jestem skłonny uwierzyć, że strzelający był tak napruty, że pomylił typa z dzikiem.
  • Odpowiedz
@WaveCreator: ten typ chyba nie zapoznał się ze sprawą xDD
Broni myśliwych, a na dobrą sprawę to się w tym momencie powinien od tego odcinać, że ten typ nie był na żadnym polowaniu tylko miał dostęp do giwery i odstrzelił somsiada...
  • Odpowiedz
Chcecie mi powiedzieć... że ,,myśliwy" zaczął strzelać do ,,Dzika" przy J-----M DOMU I PŁOCIE?

@Antybuka: po pijaku to zarówno dom jak i płot też wyglądały jak dziki...
  • Odpowiedz
Podczas jednego z polowań w okolicy Skoków w powiecie wągrowieckim pocisk trafił w dom. O sprawie została powiadomiona policja w Wągrowcu.

w domu też niebezpiecznie
  • Odpowiedz
po pijaku człowiek popełnia błędy

@vieniasn: Nie był pijany. I moim zdaniem nie wolno mówić o błędzie. Bo błędy właśnie się zdarzają. A to było morderstwo.
  • Odpowiedz