Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Nie potrafię odejść od toksycznej osoby, po prawie dekadzie czuje się jak wrak, nie mogę wrócić do rodzinnego domu, nie mogę wyjechać też z Polski by zacząć coś od początku, bo pewne sprawy mnie trzymają jeszcze w Polsce. Nie mamy dzieci, nie mam perspektyw, cały czas podcinane są mi skrzydła, a ostatnio totalne chamskie słowa są rzucane w moją stronę. Bardzo dużo włożyłem na początku w związek, było dobrze nawet jak trochę zwolniłem. Kiedy już czułem, że nie mam co wkładać, bo się wykończyłem, to sprawy negatywne u nas zaczęły bardziej się nasilać, bo się pogubiłem i przestałem wiedzieć co robić dalej, tak jakbym zawisł w powietrzu.
W dodatku choroba mnie dobija, wykańcza, pojawiła się w tym roku.
Nie potrafię już funkcjonować normalnie, cieszyć się życiem, czy nawet drobnym sukcesem. Ostatnio spędziłem dwa dni wg siebie by naładować baterie, nabrać sił, byłem wesoły, wracam wesoły i po powrocie od razu jakbym kijem dostał po kolanach i padł. Nie wiem co robić, nie wiem z kim porozmawiać o tym, nie proponujcie żadnych terapii itd. na mnie to nie działa, bo sam ludziom zawsze doradzałem i ich wspierałem, w drugą stronę nie jest tak łatwo. Gdy pomogłem jej i zaangażowałem się, to postanowiliśmy zostaliśmy razem, bo nie było sygnału, że jest źle, może dlatego że widziałem jakiś postęp i cieszyłem się z tego i tak leciały lata.
Teraz jakbym zaczynał od zera, ale nie potrafię odejść, nie potrafię czegoś zmienić, nie mam sił i już drugi dzień stary chłop ryczy do poduchy, nie mogę włączyć mózgu tak jak kiedyś by coś wymyślił, a zawsze dawał radę w trudnych sytuacjach życiowych, ale już przestał działać. Nie wiem co robić, to mnie wykańcza i mam dość tego wszystkiego.
#zwiazki #zwiazek #zycie #problemy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@Satan_Was_a_Babyboomer: I to jedyna słuszna koncepcja ¯\(ツ)/¯