Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki z #afera #oszukujo #spotify #spotifyfamily #zlodzieje #polska Jakiś czas temu zapłaciłem za dostęp do Spotify. Działało przez jakiś czas i przestało, napisałem wiadomość, obiecała że zapłaci że zapomniała doładować konto. Zdarza się, dzisiaj mail że usunięty z rodziny jestem. Telefonu nie odbiera. Na wiadomości nie odpisuje. Walić te 76 PLN. Ale niech inni się nie dadzą zrobić taguje @pieroszki Mam więcej screenów z rozmowy oczywiście ale nie da się wrzucić od razu więcej niż jeden
jazdaniebieski2023 - Cześć Mirki z #afera #oszukujo #spotify #spotifyfamily #zlodziej...

źródło: IMG_2450

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 395
Walić te 76 PLN

@jazdaniebieski2023: Nie nie, nic nie walić, egzekwować oszustów. Niecałe 75zł niewysłanych przedmiotów na Allegro w 2017 roku sąd wycenił na 1800zł grzywny, zrobić musiałem całe nic poza złożeniem zeznań - ok. godziny.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: też mam tam konto, też miałem podobną sytuację ale działa. Dziewczyna może być ostatnio zajęta ze względu na stan zdrowia więc może chwila cierpliwości? Sam nie wiem
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: nic nie uważam. Napisałem tylko jak to wyglądało u mnie. Ja jestem tam od dwóch miesięcy i po miesiącu był problem ale rozwiązany więc może u Ciebie też się rozwiąże. A może u mnie za chwilę skończy się jak u Ciebie? Kto wie.
  • Odpowiedz