Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +411
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +99
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Mam ogromny problem
Moja dziewczyna lvl 16 ma bulimie, przez to, że są wakacje ostatnio ma bardzo intensywne napady (niekoniecznie zwracając jak to jest przy bulimii). Jej rodzina (2 młodszych braci, ciocia, babcia i matka, ojciec nie mieszka z nimi bo to lekko skomplikowane , ale on tymbardziej), ma w nią wywalone, śmieją się, że wymyśla, że i tak jest gruba, że nic z tym nie zrobi. Raz miała telewizyte z psychologiem, powiedziała, że wizyta była okej, ale nikt nie ma pieniędzy na kolejne wizyty, oprócz tego nikt w jej rodzinie nie wierzy, że psycholog może pomóc i że to bajki. Chciałbym jej naprawde pomóc, codziennie płacze, mówi mi, że nie ma siły, że nie da rady, chciałaby skończyć, chciałbym znaleźć pomoc, ale już nie wiem jak. Do tego dochodzi jej niska samoocena, uważa że jest gruba i brzydka, co jest nie prawdą. Jest mi bardzo przykro słuchać jej bezsilności, chciałbym jej pomóc, ale nie mam na to możliwości, a wiadomo np NFZ w Polsce nie pomoże. Dodatkowo, gdy nawet proponowałem jej takie proste rzeczy jak telefon zaufania to mówiła "Po co to, przecież to bez sensu". Chcę w końcu coś zmienic i chce aby w końcu była szczęśliwa.
#psychologia #ed #zaburzeniaodzywiania #pomoc #bulimia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: dziewczyna lvl 16, z poważnym problemem, w burzy hormonalnej, i zjawiasz się ty, wybawiciel na białym koniu, który chce ją uratować? Poradami z wykopu? Typie, popatrz na siebie najpierw, bo masz potencjał na współwinnego, jeszcze to żenujące a wiadomo np NFZ w Polsce nie pomoże. 2/10 bo odpisuję.