@WrakPrzegrywa: bez kitu, też mnie to r-------o bo myślałem że tam będą przeciętne chłopy jakich mija sie na ulicy + kilku ponadprzeciętnych, a tutaj praktycznie każdy 8-9/10 i jeszcze zawody typu lekarz, strażak, prawnik...p------e
@GoldenJanusz jeśli chłop robi profesjonalne zdjęcie na gowno portal randkowy to już jest Red flag. A jeśli robi to lekarz strażak prawnik to ten Red flag płonie niczym pochodnia. Każda nie nastawiania na fwb o IQ większym od parapetu spieprzy od razu
@GoldenJanusz: z mordy jestem dobre 7/10, prawie rowno 180. Cialo, zawod itd bez szalu, a na powodzenie nie narzekalem. Zdjecia mialem zwykle i z zachowania tez zwykly chlop bylem. Nie ma co sie az tak obawiac napompowanych pozerow.
@GoldenJanusz: algorytm Tindera działa tak że pokazuje najpierw osoby najbardziej popularne. Pokazało ci top 1% typów, więc nie masz się czym przejmować. Janusze będą później.
@GoldenJanusz: Część to są fejki, które tworzy nawet sam Tinder, a część to wyselekcjonowani goście (Tinder potrafi rozdawać za darmo Goldy, nie uwzględnia zakresu na mapie itp. gościom co maja duże powodzenie). Algorytm nową laskę będzie pokazywał priorytetowo, żeby na dzień dobry dostała potężny strzał dopaminy, że tyłu ekstra samców ma na nią ochotę. Tam nie ma żadnego przypadku.
@GoldenJanusz: A Ty ile masz lat, że łapiesz się na sztuczki influencerów? Oni już dawno nauczyli się przedstawiać swoje życie w dużo jaśniejszych barwach, niż jest naprawdę. Przechodzisz obok Ferrari i cykasz fotkę, że to Twoje. Albo influencerka budzi się rano, biegnie szybko do łazienki, by przez pół godziny nakładać makijaż i wraca do łóżka, by zrobić fotkę że taka się obudziła. Wypożyczanie jakichś luksusowych gadżetów, żeby kłamać iż ma
@GoldenJanusz: Świeże mięsko nieprzeruchane zawsze na propsie- szczególnie młode. Dlatego później jest tak, że gruba loszka która poszła na studia a w swojej miejscowości rodzimej była odtrącana to nagle w wojewódzkim ma po pół roku przebieg 4 chadów. Nawet typiara co na siłkę się zapisała a byłą 3/10 pochwaliła się aż że przespała się w pół roku z 4 trenerami personalnymi. xD Dlatego żałuję, że jak byłem nastolatkiem to nie
@GoldenJanusz: weź nagraj jakiś filmik ze swipeowania bo aż jestem ciekawy. W każdym razie to co mówią tutaj inni miałoby sens. Kobiet jest mniej, żeby je utrzymać trzeba im podstawiać odpowiednie profile. Zresztą mężczyźni pewnie też w dużym stopniu widzą te lepsze profile a te gorsze spadają. No i to wyjaśnia dlaczego realnie na tinderze dostaje się pojedyncze matche i pojedyncze lajki. a jak potem algorytm zrzuci to sie dostaje
@GoldenJanusz: I jaki to ma wpływ na powstanie fajnego i długotrwałego związku? Żaden (chyba ze negatywny). Jeśli faktycznie algorytm wpierw podsuwa popularniejsze profile, faceci lajkuja wszystko jak leci bo tak budują popularność, czyli nawet mogą nie chcieć gadać, jak chcą gadać i sa popularni to na 90% w celu ons. Jeśli jakiejś kobiecie zalezy na związku to jej to 99+ lajkow rylko utrudni a nie pomoze.
@elmomo: @GoldenJanusz nie przejmuj się kolego, to tylko topka góry lodowej, pod nią jest cała masa zaniedbanych Mirków i Januszy którym będziesz mógł dać lajka ze swojego fejk konta, poprawisz im humor tym dobrym uczynkiem.
@Fala_Magnezu: właśnie najlepsze że podczas swipowania trafiłem na swoje własne konto - męskie. oczywiście dałem sobie lajka, a wszystkich pozostałych dawałem w lewo żeby im popsuć scoring xd
@GoldenJanusz: jak jesteś zwykłym gościem i dostaniesz z 5-10 lajków w momencie gdy algorytm CIę jeszcze lubi.(Zwykły profil bez tryhardowania, bez profesjonalnych zdjęć, zwykłego kolesia) to ofc nie ma sensu wydawać 100 zł czy ileś żeby zobaczyć te profile. W ogóle pierwszy to pewnie w ogóle fejkowy bo z tego co widzę to po rejestracji jeden jest praktycznie od razu.(za co powinien tinder dostać jakąś srogą karę bo zawsze tak jest
@GoldenJanusz: to w większości nie fejki, niestety, teraz już wiesz kto pekluje te wszystkie juleczki.
@szynszyla2018: cope. ty sama byś pewnie śluzowała do takich fot, a na te robione przez wykopka z napisem REDMI NOTE PRO byś tylko spluneła.
Dlatego później jest tak, że gruba loszka która poszła na studia a w swojej miejscowości rodzimej była odtrącana to nagle w wojewódzkim ma po pół roku przebieg 4 chadów. Nawet typiara co na siłkę się zapisała a byłą 3/10 pochwaliła się aż że przespała się w pół roku z 4 trenerami personalnymi. xD
Dlatego żałuję, że jak byłem nastolatkiem to nie
No i to wyjaśnia dlaczego realnie na tinderze dostaje się pojedyncze matche i pojedyncze lajki. a jak potem algorytm zrzuci to sie dostaje
W ogóle pierwszy to pewnie w ogóle fejkowy bo z tego co widzę to po rejestracji jeden jest praktycznie od razu.(za co powinien tinder dostać jakąś srogą karę bo zawsze tak jest