Wpis z mikrobloga

✨️ Jak pomóc znajomemu znaleźć miłość?
Mam takiego znajomego, z którym rozmawiałam ostatnio o jego życiu uczuciowym, a raczej jego braku. Swoje lata już ma, jest ogarnięty życiowo, dba o siebie, wygląd ponadprzeciętny, podróże małe i duże, lubi tańczyć, śpiewać również. Twierdzi, że te kobiety, które lubią tańczyć i mógł nieco lepiej poznać, to są szony i na poważny związek nie nadają się. Na koncertach i festiwalach niby też, jakieś wieczorki karaoke jeszcze były i też mu nie podpasowały, a jak był na rowerze ostatnio to każda miała taki mało zachęcający do interakcji wyraz twarzy, więc przecież nie zagada.
Był już na kilku aplikacjach randkowych, ale gdzie on taką znajdzie co tańczyć lubi i śpiewać, nie ma siana w głowie i żeby jeszcze mu się podobała. Twierdzi, ze terapii nie potrzebuje, że taki jest rynek matrymonialny, dno i wodorosty. Ja jednak upieram się, żeby poszedł na terapię, bo według mnie to niemożliwe, żeby w mieście przez tyle lat, przy takich zainteresowaniach i trybie życia, nie udało mu się poznać sensownej kobiety. Wiem, że tutaj wielu narzeka na rynek randkowy, ale doświadczenie każdego jest inne, jak to jest z "jakościowymi" kobietami, które nadawałyby się do budowania poważnej relacji, żyję w jakiejś bańce i serio niełatwo znaleźć taką osobę?

#zwiazki #tinder #milosc #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: żeby znaleźć "jakościową" kobietę, to sam musisz być "jakościowy". Znaczy, oczywiście twój znajomy musi taki być, ja wierzę że pytasz z anonima dla kumpla, po prostu się przejęzyczyłam a teraz już nie mogę edytować komentarza.
  • Odpowiedz