Mirki, pijcie ze mną kompot. Przyjąłem ofertę na AI architekta. Zarządzanie 30 ludźmi od ai. Trochę się obawiam czy sobie poradzę, ale może będzie dobrze
dzięki, trochę się obawiam odpowiedzialności, ale może będzie dobrze
@JamesJoyce: nic się nie bój, ja w każdej nowej pracy uczyłem się tego co teoretycznie już bardzo dobrze umiałem xD też myślę o ejajach i edukuje się w tym kierunku bo żeby taką stawkę osiągnąć jako korpo klepacz, robiąc zdalnie to 1.5 etatu jest potrzebne. A już się nie chce z wiekiem.
@JamesJoyce: Pamiętaj by robić swoim tempem i wyznaczać granice. Bądź profesjonalistą jak lekarz, jest sporą różnicą pomiędzy chłopem pańszczyźnianym na Sprintach a profesjonalistą. Profesjonalista kasuje jak za zboże zawsze każdą godzinę. Traktuj innych jakbyś chciał by traktowano Ciebie, po drugiej stronie ekranu też są ludzie z problemami o których nawet nie masz pojęcia. Ja pracowałem z gościem co miał raka. Życzę Ci sukcesów jak coś to możesz zawsze walić na
@JamesJoyce: czyli praca 14-22? Chociaz co ja mowie, taki koles to pewnie nie ma, ze nie jest w pracy ( ͡°ʖ̯͡°) no ale kilka lat mozna sie skeszowac i isc na cos spokojniejszego
Chociaz co ja mowie, taki koles to pewnie nie ma, ze nie jest w pracy ( ͡°ʖ̯͡°)
@peoplearestrange: XDDDDD Skąd wy to bierzecie, że wraz z zarobkami więcej się pracuje. Akurat jestem na świeżo z teamem infrastrukturalnym w firmie z mniejszym acceptance ratem niż google, dosłownie topka światowa, ludzie po stanfordzie, mit, typy których widzisz na najlepszych konferencjach. Nikt nie narzeka na WLB, a
Mirki, pijcie ze mną kompot. Przyjąłem ofertę na AI architekta. Zarządzanie 30 ludźmi od ai. Trochę się obawiam czy sobie poradzę, ale może będzie dobrze
@JamesJoyce: no to ładnie, gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia
@JamesJoyce: nic się nie bój, ja w każdej nowej pracy uczyłem się tego co teoretycznie już bardzo dobrze umiałem xD też myślę o ejajach i edukuje się w tym kierunku bo żeby taką stawkę osiągnąć jako korpo klepacz, robiąc zdalnie to 1.5 etatu jest potrzebne. A już się nie chce z wiekiem.
@peoplearestrange: XDDDDD Skąd wy to bierzecie, że wraz z zarobkami więcej się pracuje. Akurat jestem na świeżo z teamem infrastrukturalnym w firmie z mniejszym acceptance ratem niż google, dosłownie topka światowa, ludzie po stanfordzie, mit, typy których widzisz na najlepszych konferencjach. Nikt nie narzeka na WLB, a