Aktywne Wpisy
retromirek +486
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

powodzenia +9
nie rozumiem tego bulu d--y na system kaucyjny. nigdy nie doświadczyłem z tym żadnego problemu. za każdym razem jak jestem na zakupach to widzę ludzi oddających butelki. bez tego to wszystko lądowałoby na wysypiskach lub w najgorszych przypadkach w lasach lub piecach, więc uważam, że pomysł jest znakomity. czasem się jakiś automat zapcha, no dramat, przecież to typowe problemy wieku dziecięcego, których z czasem będzie co raz mniej.
dla mnie to jest
dla mnie to jest
źródło: image_picker_1F40055B-BA75-49AB-88C4-68584F08FA27-36650-000005ADDAE2495D
Pobierz

Mirki, pijcie ze mną kompot. Przyjąłem ofertę na AI architekta. Zarządzanie 30 ludźmi od ai. Trochę się obawiam czy sobie poradzę, ale może będzie dobrze
@JamesJoyce: no to ładnie, gratulacje i powodzenia na nowej drodze życia
@JamesJoyce: nic się nie bój, ja w każdej nowej pracy uczyłem się tego co teoretycznie już bardzo dobrze umiałem xD też myślę o ejajach i edukuje się w tym kierunku bo żeby taką stawkę osiągnąć jako korpo klepacz, robiąc zdalnie to 1.5 etatu jest potrzebne. A już się nie chce z wiekiem.
@peoplearestrange: XDDDDD Skąd wy to bierzecie, że wraz z zarobkami więcej się pracuje. Akurat jestem na świeżo z teamem infrastrukturalnym w firmie z mniejszym acceptance ratem niż google, dosłownie topka światowa, ludzie po stanfordzie, mit, typy których widzisz na najlepszych konferencjach. Nikt nie narzeka na WLB, a