Wpis z mikrobloga

dzięki, trochę się obawiam odpowiedzialności, ale może będzie dobrze

@JamesJoyce: nic się nie bój, ja w każdej nowej pracy uczyłem się tego co teoretycznie już bardzo dobrze umiałem xD też myślę o ejajach i edukuje się w tym kierunku bo żeby taką stawkę osiągnąć jako korpo klepacz, robiąc zdalnie to 1.5 etatu jest potrzebne. A już się nie chce z wiekiem.
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: Pamiętaj by robić swoim tempem i wyznaczać granice. Bądź profesjonalistą jak lekarz, jest sporą różnicą pomiędzy chłopem pańszczyźnianym na Sprintach a profesjonalistą. Profesjonalista kasuje jak za zboże zawsze każdą godzinę. Traktuj innych jakbyś chciał by traktowano Ciebie, po drugiej stronie ekranu też są ludzie z problemami o których nawet nie masz pojęcia. Ja pracowałem z gościem co miał raka. Życzę Ci sukcesów jak coś to możesz zawsze walić na
  • Odpowiedz
Chociaz co ja mowie, taki koles to pewnie nie ma, ze nie jest w pracy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@peoplearestrange: XDDDDD Skąd wy to bierzecie, że wraz z zarobkami więcej się pracuje. Akurat jestem na świeżo z teamem infrastrukturalnym w firmie z mniejszym acceptance ratem niż google, dosłownie topka światowa, ludzie po stanfordzie, mit, typy których widzisz na najlepszych konferencjach. Nikt nie narzeka na WLB, a
  • Odpowiedz