Wpis z mikrobloga

• 3
póki będą barany do golenia to będzie golone no co zrobisz

@vieniasn: nie no k---a xD naprawdę brak słów. jakby tych baranów nie było to by były ceny normalnie. podaż popyt ja rozumiem że tak to działa ale boli mnie i cebula i serce bo lubiłem chodzić coś zjeść a teraz to nie ma sensu nawet

to poniżej 30zł powinno kosztować. i TAK by zarobili. no ale nie, 70 ziko
EmcePomidor3 - > póki będą barany do golenia to będzie golone no co zrobisz

@vienias...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@LM317K: nie ma jakichkolwiek informacji czy to msc czy rocznie, za co tyle dostaje, to są jakieś szacunki, że jakby markował swoim logiem jakiś produkt to tyle by zarobił. Ogólnie to 1mln PLN miesięcznie nawet prezesi banków w Polsce nie zarabiają także coś masz niewiarygodne dane.
  • Odpowiedz
@LM317K: chłopie, 12mln zysku netto rocznie. To nawet spółka tej ekipy friza (która chyba jest najbardziej dochodową firmą tego typu w Polsce) nie zarobiła tyle, bo rocznie mają max 8-9 mln zysku. Weź sprawdzaj dane przed publikacją bo wprowadzasz ludzi w błąd.
  • Odpowiedz
@kopilop: masz kanał zero (wpływy). Tylko taki kanał zero ma koszty ogromne więc zysk odpowiednio mniejszy a książulo zapłaci 50 zł za kebsa i na tym kończą się jego koszty także to jest jak najbardziej możliwe
LM317K - @kopilop: masz kanał zero (wpływy). Tylko taki kanał zero ma koszty ogromne ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@LM317K: kanał zero za 2024 miał 27.324.779,12 PLN przychodów, z czego wygenerował 3.147.743,99 PLN zysków netto oraz skończył rok ze stanem środków pieniężnych w wartości 1.474.263,62 PLN (dane ze sprawozdania finansowego dla KRS 0001080111

Zobacz jaka skala jest kanału zero a tego książula. Co z czym porównujesz...
  • Odpowiedz
@kopilop: ten przygłup wystąpił w reklamie Pepsi, no szlag mnie trafia jak w lokalu leci ta reklama że Spotify. Jego memłanie do szału mnie doprowadza x.x
  • Odpowiedz
Zobacz jaka skala jest kanału zero a tego książula. Co z czym porównujesz...

@kopilop: ty widziałeś jakie wyświetlenia robi ostatnio książulo?
Kanał Zero suby: 2.05M
Książulo:
  • Odpowiedz
@LM317K: ale wiesz, że hajs z youtube to jest mały procent ogółu przychodów? Ogólnie nie oglądam żadnego youtubera, influencera i innych gówien, ale orientuję się, że ci "celebryci" największe wpływy mają od sponsorów a nie z youtube. Jakich więc sponsorów posiada Książulo? Jak mi podasz kilku kluczowych jego sponsorów to ci obliczę szacunkowe wpływy jakie może od nich dostawać
  • Odpowiedz
@LM317K: Daj sobie spokój, nie warto. Za chwilę Ci napisze, że kanał zero więcej zarabia, bo jakiś śmieszek startował na prezydenta ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jak rzucisz danymi to i tak będzie kwestionował prawdziwość
  • Odpowiedz
@vieniasn:

póki będą barany do golenia to będzie golone no co zrobisz jest taka mentalność w narodzie że "mnie stać" nawet jak nie stać i jest jak jest

Dokładnie. Skoro ludzie dalej dają się dymać to przecież nic się nie zmieni. Co chwila wszędzie wielcy obrońcy przepłacania, tak jak z wakacjami nad polskim morzem.
  • Odpowiedz