Wpis z mikrobloga

W żabce byłem sobie chciałem coś do jedzenia kupić bo zgłodniałem no i zakupiłem bułkę z szynką a przy okazji wziąłem perłę chmielową i 2 zimne sety absolwenta poziomkowego, no i jak przystępowałem do konsumpcji tej bułki to się okazało, że jest dwa dni po terminie to wyrzuciłem w krzaki ale i tak nie żałuję tej wizyty w żabce
z fartem
#oswiadczenie
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hissis: ja bym zjadł, tym bardziej że dwie sety absolwenta powinny zneutralizować ewentualne zagrożenie sraczki, choć wydaje mi się ze dwa dni po terminie to jeszcze bez zagrozenia, a jedzonko szkoda marnować.
  • Odpowiedz
via Android
  • 14
@Mariusz_Datecki a ja nie zjadłem, nie będę przeterminowanych bułek jadł i ryzykował zdrowiem swoim, bo mi szkoda 6zł wyrzucić, a i tak zaraz krechę se wciągnę to głodny nie będę i zdrowie zachowam
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis

jak przystępowałem do konsumpcji tej bułki to się okazało, że jest dwa dni po terminie to wyrzuciłem w krzaki...

Koszy nie macie na mieście?
  • Odpowiedz
  • 0
@goblin21: a kto Ci powiedział, albo co Ci się przywidziało, że ja akurat byłem w jakimkolwiek mieście, tym bardziej w moim mieście, gdzie nie ma śmietników?
Ja niczego takiego nie powiedziałem mordo, nadinterpretujesz mocno moją wypowiedź, nie wiem czy to wynika ze złych intencji jakichś, czy po prostu z ograniczeń intelektualnych jakiegoś rodzaju
z fartem
  • Odpowiedz