W żabce byłem sobie chciałem coś do jedzenia kupić bo zgłodniałem no i zakupiłem bułkę z szynką a przy okazji wziąłem perłę chmielową i 2 zimne sety absolwenta poziomkowego, no i jak przystępowałem do konsumpcji tej bułki to się okazało, że jest dwa dni po terminie to wyrzuciłem w krzaki ale i tak nie żałuję tej wizyty w żabce z fartem #oswiadczenie
@Hissis: ja bym zjadł, tym bardziej że dwie sety absolwenta powinny zneutralizować ewentualne zagrożenie sraczki, choć wydaje mi się ze dwa dni po terminie to jeszcze bez zagrozenia, a jedzonko szkoda marnować.
@Mariusz_Datecki a ja nie zjadłem, nie będę przeterminowanych bułek jadł i ryzykował zdrowiem swoim, bo mi szkoda 6zł wyrzucić, a i tak zaraz krechę se wciągnę to głodny nie będę i zdrowie zachowam z fartem
@goblin21: a kto Ci powiedział, albo co Ci się przywidziało, że ja akurat byłem w jakimkolwiek mieście, tym bardziej w moim mieście, gdzie nie ma śmietników? Ja niczego takiego nie powiedziałem mordo, nadinterpretujesz mocno moją wypowiedź, nie wiem czy to wynika ze złych intencji jakichś, czy po prostu z ograniczeń intelektualnych jakiegoś rodzaju z fartem
@themindcrusherHS ja tu nie będę kłamał, że wyrzuciłem do śmietnika jak nie wyrzuciłem, a czy to komuś się podoba czy nie to nie moja sprawa absolutnie z fartem
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
z fartem
#oswiadczenie
ale bułki szkoda, mogłeś wysłać paczkę do Afryki dla biednych dzieci
z fartem
z fartem
Z fartem
Koszy nie macie na mieście?
Ja niczego takiego nie powiedziałem mordo, nadinterpretujesz mocno moją wypowiedź, nie wiem czy to wynika ze złych intencji jakichś, czy po prostu z ograniczeń intelektualnych jakiegoś rodzaju
z fartem
z fartem
z fartem
z fartem
z fartem