@PozdroMleczny: Co zrobisz, taka społeczność, łaknie codziennie nowej krwi i szybko się nudzi. Niektórzy myśleli tutaj, że od aktu oskarżenia do procesu minie tydzień, a sędzia wyda wyrok w godzinę
@PozdroMleczny: nie no bez przesady z tą widownią u17, nie każdy obserwuje poczynania storcha xd ja jedynie czekam na sprawę z knurem, dziady bliżyńskie, powrót boboli 207 i barnejozy, nic więcej mnie nie interesuje i czasem żałuję, ze tag jest zapchany satelitą satelit satelit satelit satelit
Wszystko na temat Nowaka zostalo juz powiedziane i teraz wszystko w rekach prokuratury. Satelity pokroju Barnejow malo kogo obchodza. Storch na sile robi z siebie lolcow i dlatego mamy takie zainteresowanie jego osoba.
@okuratny22: Nikt nie mówi o tym, by pchać na siłę temat, tylko o to, że ten tag i uniwersum stały się obrzydliwe. Patus mający problemy z agresją i narcyzmem prowadzi swoje prywatne wojenki publicznie, mając pod sobą jeszcze masę podnóżków, co zasry---ają ten tag śmieciowymi postami i trollingiem/obrażaniem każdego, kto ma odmienne zdanie co do ich guru Olo. Milena i Olo jedyne co na wykopie piszą, to spam wyzwisk do
ale to jest piękne, jak ty łbie nawet nie widzisz, że potwierdzasz co piszę xD ale te podnóżki olo bystre
i nie, nie nazywam wszystkich podnóżkami, ale ty nim jesteś, bo wiele razy to pokazałeś i wystarczy spojrzeć na wpisy - klasyczny schemat, bronienie największych odklejek olo, jego kompromitacji, skacząc z pianą na wszelkich krytykujących
@PozdroMleczny: osobiście mam kompletnie w dupie tego typa, takich nietypowych przewijało się wokół uniwersum multum, a on nie jest nawet zabawny. Myślę, ze wiele osób też po prostu czeka z ciekawości na rozwiązanie sprawy knura i nie udziela się w tematach pobocznych, więc można odnieść wrażenie, że 'społeczność' się tym ekscytuje.
@ThiZ: Ej no, storch sobie sam to zrobił. Mitomanił że będą wywiady, a nie ma. Że szefito to PDF a ostatecznie nawet nie ma pojęcia kim jest szefito. Że czika to pdf a tu też nie podał żadnego dowodu. Sorry, ale boguś to zwyrol na poziomie nowaka.
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)
Wszystko na temat Nowaka zostalo juz powiedziane i teraz wszystko w rekach prokuratury. Satelity pokroju Barnejow malo kogo obchodza. Storch na sile robi z siebie lolcow i dlatego mamy takie zainteresowanie jego osoba.
Milena i Olo jedyne co na wykopie piszą, to spam wyzwisk do
Ale zamknij morde odklejencu.
ale to jest piękne, jak ty łbie nawet nie widzisz, że potwierdzasz co piszę xD ale te podnóżki olo bystre
i nie, nie nazywam wszystkich podnóżkami, ale ty nim jesteś, bo wiele razy to pokazałeś i wystarczy spojrzeć na wpisy - klasyczny schemat, bronienie największych odklejek olo, jego kompromitacji, skacząc z pianą na wszelkich krytykujących
@ThiZ: Ej no, storch sobie sam to zrobił. Mitomanił że będą wywiady, a nie ma. Że szefito to PDF a ostatecznie nawet nie ma pojęcia kim jest szefito. Że czika to pdf a tu też nie podał żadnego dowodu. Sorry, ale boguś to zwyrol na poziomie nowaka.