Wpis z mikrobloga

@PozdroMleczny: nie no bez przesady z tą widownią u17, nie każdy obserwuje poczynania storcha xd ja jedynie czekam na sprawę z knurem, dziady bliżyńskie, powrót boboli 207 i barnejozy, nic więcej mnie nie interesuje i czasem żałuję, ze tag jest zapchany satelitą satelit satelit satelit satelit
  • Odpowiedz
@PozdroMleczny:

Wszystko na temat Nowaka zostalo juz powiedziane i teraz wszystko w rekach prokuratury. Satelity pokroju Barnejow malo kogo obchodza. Storch na sile robi z siebie lolcow i dlatego mamy takie zainteresowanie jego osoba.
  • Odpowiedz
@okuratny22: Nikt nie mówi o tym, by pchać na siłę temat, tylko o to, że ten tag i uniwersum stały się obrzydliwe. Patus mający problemy z agresją i narcyzmem prowadzi swoje prywatne wojenki publicznie, mając pod sobą jeszcze masę podnóżków, co zasry---ają ten tag śmieciowymi postami i trollingiem/obrażaniem każdego, kto ma odmienne zdanie co do ich guru Olo.
Milena i Olo jedyne co na wykopie piszą, to spam wyzwisk do
  • Odpowiedz
@Goblin_Goon: xD

ale to jest piękne, jak ty łbie nawet nie widzisz, że potwierdzasz co piszę xD ale te podnóżki olo bystre

i nie, nie nazywam wszystkich podnóżkami, ale ty nim jesteś, bo wiele razy to pokazałeś i wystarczy spojrzeć na wpisy - klasyczny schemat, bronienie największych odklejek olo, jego kompromitacji, skacząc z pianą na wszelkich krytykujących
  • Odpowiedz
@PozdroMleczny: osobiście mam kompletnie w dupie tego typa, takich nietypowych przewijało się wokół uniwersum multum, a on nie jest nawet zabawny. Myślę, ze wiele osób też po prostu czeka z ciekawości na rozwiązanie sprawy knura i nie udziela się w tematach pobocznych, więc można odnieść wrażenie, że 'społeczność' się tym ekscytuje.
  • Odpowiedz
To co robi ze Storchem, to jest obrzydliwe

@ThiZ: Ej no, storch sobie sam to zrobił. Mitomanił że będą wywiady, a nie ma. Że szefito to PDF a ostatecznie nawet nie ma pojęcia kim jest szefito. Że czika to pdf a tu też nie podał żadnego dowodu. Sorry, ale boguś to zwyrol na poziomie nowaka.
  • Odpowiedz