Aktywne Wpisy

Hissis +38
Tak moje dogoe świrki wygląda właśnie 180tys. zł w gotówce, banknoty 200pln, waluta polski złoty.
Tak o wam pokazuję, bo ja wiem, że tu każdy deweloper, a ja ćpun jakiś przechlany, no ale se zobaczcie na spokojnie, bo inne dewelopery zarobasy to wam nie pokażą co i jak.
z fartem
Tak o wam pokazuję, bo ja wiem, że tu każdy deweloper, a ja ćpun jakiś przechlany, no ale se zobaczcie na spokojnie, bo inne dewelopery zarobasy to wam nie pokażą co i jak.
z fartem
źródło: 1562
Pobierz
Codon +21
#gielda #inwestycje #portfelgrubasa Dzisiaj bardzo dobry dzień, wracamy na 9 z przodu. Jeszcze trochę ponad milion i będę znów krążył wokół ATH.
Ostatnio bujało nieźle - jeszcze tydzień temu było poniżej 8,5 mln. Taka rzeczywistość portfolio bardzo mocno skupionego na tech, AI, półprzewodnikach i space.
Ostatnio bujało nieźle - jeszcze tydzień temu było poniżej 8,5 mln. Taka rzeczywistość portfolio bardzo mocno skupionego na tech, AI, półprzewodnikach i space.
źródło: image
Pobierz

Wszystko na temat Nowaka zostalo juz powiedziane i teraz wszystko w rekach prokuratury. Satelity pokroju Barnejow malo kogo obchodza. Storch na sile robi z siebie lolcow i dlatego mamy takie zainteresowanie jego osoba.
Milena i Olo jedyne co na wykopie piszą, to spam wyzwisk do
Ale zamknij morde odklejencu.
ale to jest piękne, jak ty łbie nawet nie widzisz, że potwierdzasz co piszę xD ale te podnóżki olo bystre
i nie, nie nazywam wszystkich podnóżkami, ale ty nim jesteś, bo wiele razy to pokazałeś i wystarczy spojrzeć na wpisy - klasyczny schemat, bronienie największych odklejek olo, jego kompromitacji, skacząc z pianą na wszelkich krytykujących
@ThiZ: Ej no, storch sobie sam to zrobił. Mitomanił że będą wywiady, a nie ma. Że szefito to PDF a ostatecznie nawet nie ma pojęcia kim jest szefito. Że czika to pdf a tu też nie podał żadnego dowodu. Sorry, ale boguś to zwyrol na poziomie nowaka.