Wpis z mikrobloga

@marcelus: Ja chociaż mogę powiedzieć, że chętnie bym na niego zagłosował.

Jak dobrze, że obecne MSZ nie praktykuje machania szabelką i oblężonej twierdzy.

PS. Gdyby każde MSZ reagowało stanowczo na zachowania kibolskiego bydła, to po akcjach jak ta w Belgradzie nie mielibyśmy z kim rozmawiać na arenie międzynarodowej XD
  • Odpowiedz
@Gieremek:

Ja chociaż mogę powiedzieć, że chętnie bym na niego zagłosował. Jak dobrze, że obecne MSZ nie praktykuje machania szabelką i oblężonej twierdzy.

I właśnie dlatego powinien być jakiś konkurs wiedzy o polityce zanim pozwolą takim jak ty w ogóle oddać głos.
Czy ty zdajesz sobie sprawę, że właśnie ten człowiek jeszcze nie dawno wymachiwał "szabelką" i to w stosunku do naszego najważniejszego sojusznika?
  • Odpowiedz
@Gieremek

Btw to obecny MSZ specjalizuje się w machaniu szabelką xddd ahahah i ma szereg gimbusiarskich wypowiedzi względem innych państw do których ty wielokrotnie biłeś konia na wykopie ahahahhaha
  • Odpowiedz
Czy ty zdajesz sobie sprawę, że właśnie ten człowiek jeszcze nie dawno wymachiwał "szabelką" i to w stosunku do naszego najważniejszego sojusznika?

@JanuszGruz: Czy ten Pan na pewno wie, że jest naszym najbliższym sojusznikiem? XD
Bo jak narazie odnotowałem:
- nałożenie ceł na UE
- Chęć zakończenia wojny z Rosją z
  • Odpowiedz
@marcelus: Jaki cel wzywania ambasadora?Zwłąszcza jeżeli ambasada ISRL już zareagowała? Czy po licznych ekscesach polskich kiboli wzywano ambasadora PL? Jezeli tak to ile razy?
Zdaje się ,że Kosowo nie wzywało po podwazaniu ich niepodleglsoci,a to grubsza sprawa niz tutaj. Litwa po transparencie o litewskich chamie i poslkim panie tez z tego co pamietam nie wzywałą i domagano sie tylko przeprosin klubu.
Wzywanie ambasadora nie powinno być nadużywane do tego typu
  • Odpowiedz
mordo kiedy ktoś na polskim stadionie ruchał lalkę ubraną w flagę x kraju? Xd

@marcelus: Jeżeli dla Ciebie to jest gorsze niż podważanie istnienia państwa lub transparent o litewskich chamie klekajacym przez polskim chamem to napisz to wprost. Jest?
Poza tym ten incydent miał miejsce na terytorium Wegier, wiec czemu piszesz o polskim stadionie?
  • Odpowiedz
  • 1
@szurszur makabi grało mecz domowy to raz, dwa litewski cham był w c--j idiotyczny i nigdy nie twierdziłem inaczej, co więcej wtedy była relacja na poziomie międzypaństwowym, a ci kolesie dostali kary sądowe
  • Odpowiedz
ŁKS Żydy

@marcelus: No ale jest różnica między nazywaniem kogoś Żydem, a mordercą, do tego w kontekście ludobójstwa xD Czy książę-małżonek przemyślał wpis?
  • Odpowiedz