Aktywne Wpisy

M83_ +24
6 miesięcy stażu
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
Trt (500mg tygodniowo)
Wstawałem o 4 rano jak każdy spał (nie wiem po co)
Kreatyna 5 gram (w dni kościelne)
#silownia #mikrokoksy
źródło: image_picker_F46D1AC5-D9BC-4CC2-BF28-80B00760C2AA-51115-000036B9C3508A11
Pobierz
Kris26 +108
źródło: 1000000093
Pobierz

#mecz #polityka #bekazlewactwa #bekazpo #4konserwy
źródło: temp_file5916670220802412346
PobierzJak dobrze, że obecne MSZ nie praktykuje machania szabelką i oblężonej twierdzy.
PS. Gdyby każde MSZ reagowało stanowczo na zachowania kibolskiego bydła, to po akcjach jak ta w Belgradzie nie mielibyśmy z kim rozmawiać na arenie międzynarodowej XD
Mówisz o takim machaniu szabelką jak na przykład obrażanie prezydenta... na przykład USA?
Och jak dobrze, że msz tego nie robi hehe
I właśnie dlatego powinien być jakiś konkurs wiedzy o polityce zanim pozwolą takim jak ty w ogóle oddać głos.
Czy ty zdajesz sobie sprawę, że właśnie ten człowiek jeszcze nie dawno wymachiwał "szabelką" i to w stosunku do naszego najważniejszego sojusznika?
Btw to obecny MSZ specjalizuje się w machaniu szabelką xddd ahahah i ma szereg gimbusiarskich wypowiedzi względem innych państw do których ty wielokrotnie biłeś konia na wykopie ahahahhaha
@JanuszGruz: Czy ten Pan na pewno wie, że jest naszym najbliższym sojusznikiem? XD
Bo jak narazie odnotowałem:
- nałożenie ceł na UE
- Chęć zakończenia wojny z Rosją z
To ekstremalnie mocne słowa jak na polskiego polityka vs państwo które leży tam gdzie chce.
@grzanka6608: XDD no normalnie dream team
źródło: 1000012051
PobierzZdaje się ,że Kosowo nie wzywało po podwazaniu ich niepodleglsoci,a to grubsza sprawa niz tutaj. Litwa po transparencie o litewskich chamie i poslkim panie tez z tego co pamietam nie wzywałą i domagano sie tylko przeprosin klubu.
Wzywanie ambasadora nie powinno być nadużywane do tego typu
@marcelus: Jeżeli dla Ciebie to jest gorsze niż podważanie istnienia państwa lub transparent o litewskich chamie klekajacym przez polskim chamem to napisz to wprost. Jest?
Poza tym ten incydent miał miejsce na terytorium Wegier, wiec czemu piszesz o polskim stadionie?
źródło: temp_file8022213962962146526
Pobierz@marcelus: No ale jest różnica między nazywaniem kogoś Żydem, a mordercą, do tego w kontekście ludobójstwa xD Czy książę-małżonek przemyślał wpis?